Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem mert nem akartam várni a szexel. Mit tegyek?
Nem rég tudomásomra jutott hogy már nem szűz és az előző pasijával hamar lefeküdt, de 3 hónapja vagyunk együtt és még várni akar. Ez elég rosszul esik, szóvá is tettem (tudom nem kellett volna) hogy miért csak engem "tisztel" meg ezzel. Magyarázkodni kezdett hogy nem áll készen, meg hogy nehezen állt fel és nincs önbizalma (neki, ezek után nekem se...). Hát ebből veszekedés lett. Ma reggel felhívott és szakított mondván ha nem tudok rá várni akkor nem akarja hogy boldogtalan legyek addig amíg nem fekszük le, meg hogy nem érzi fairnek hogy csak magamra gondolok miközben még nincs rendbe lelkileg..
Jó nem mondom hogy teljesen jogos amit mondd valahol ő is hibás, de szeretem és jó lenne helyrehozni.. kérdés: hogyan? másik: megéri szerintetek?
18/F
Igazából ő is kíván, néha már alig bírt nemet mondani...inkább olyan mintha nem bízna bennem vagy félne. De ha így van arról meg mindketten tehetünk...csak nem tom ezzel mit lehet kezdeni
2.: ?:D
Valóban nem rég volt ez a kérdés a másik szemszögből.
Tudod ki hiszi el, hogy egy pár mindkét tagja itt próbál választ kapni. Azért ennyire nem népszerű ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!