Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít nektek a párotok családi háttere?
azaz azt mondtam h ha egy családban az van h pl minden gyerek elvált meg a szölői is sztm meggondolom h hoozzá megyek e férjhez már ne haragudj!
deh azt is oda írtam h sztm az mér tényleg nem lényeges!
Annyiból számít csak,hogy általában a család milyensége kihatással van a "gyerekre".Tehát ha degeneráltak a szülők,nem egyeznek a nézeteink,akkor valószínűleg a gyerekükbe belenevelt életfelfogás se fog tetszeni.Viszont ha a háttér ellenére normálisnak találom az illetőt,akkor nincsen semmi baj,bár ezek ugye nagyrészt később derülnek ki és ha már addigra beleszeret az ember a másikba,akkor nem ez lesz a szempont,hanem a közös nevezőre jutás és a megoldása a helyzetnek.
Én a párom anyukáját előbb ismertem,mint a páromat.NAgyon normális nő,így nem volt kétség,hogy nem egy suhanc a fia.Az apukát később ismertem meg,Ő nagyon fura mentalitású ember,de szerencsére a párom nem oylan mint Ő és elutasítja azt a fajta életfelfogást.Így aztán nincs mitől félnem.A két év együtt töltött idő is ezt bizonyítja.
/Szmötyi/
Az én apám is alkoholista volt, ahogyan a párom szülei is.
Nem volt felhőtlen gyerekkorunk, nem ecsetelem.
Egyiken sem kallódtunk el, sőt, jó úton haladunk a céljaink felé. Piszokul meg tudunk becsülni minden jó szót, szeretetet és leginkább azt,hogy vagyunk egymásnak.
Mindig együtt oldottuk meg a nehéz helyzeteket, képesek vagyunk "összekapaszkodni" és együtt harcolni.
Van,mikor a szülő hibái megmutatkoznak a gyerekben, kétségtelen.
De sokszor a gyerek, miután elért adott kort, képes mérlegelni és belátni,hogy ő nem akarja követni a szülei példáját.
Házasodni szeretnénk pár éven belül és tudom,hogy a legjobb döntések egyike lesz. Én mindent ki fogok hozni magamból azért,hogy boldog legyen, ahogyan ő is ezt teszi és tenni fogja.
A háttérről senki nem tehet. De a döntés, hogy milyen ember akar lenni, mindenki számára szabad és ez a lényeg szerintem.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!