Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít nektek a párotok családi háttere?
nem igazán
őt szeretem,a család már csak egy plussz
bár ezt ugy mondom hogy nem épp mintahátterem van,de legalább edződtem...
páromé is csak látszolag tökéletes,de ezen sosem volt hangsuly
Ha tudom, akkor igen..
nem szívesen járnék egy olyan csajjal, akinek a háza tele van mocsokkal, a szülei rühesek, bolhásak, meg igénytelenek..:D
nem konkrétan erről van szó, de röviden így írnám le:D
Ha már megismertem a fiút, netán bele is szerettem, akkor már nem érdekel, milyen a családja. Max. ha bántanak, ritkábban vagy soha nem megyek hozzájuk. Volt már ilyen, hogy az anyukával nem volt jó a viszonyunk, de meg tudtam beszélni a barátommal, és nem mentem hozzájuk, csak ő hozzánk. Egy bizonyos kor felett pedig azért már semmi beleszólásuk, hogy kivel jár a lányuk/fiuk. =) Hajrá nagykorúság! :D
20/L
nekem teljes mértékben igen!
pl akármennyire szeretem azért érdekel mondjuk h a pasi apja alkoholista e vagy bunkó e mert amilyen az apa olyan a fia nemmindíg igaz de a legtöbb esetben igen
az anyagii is érdekel azért valamilyen szinten! sztm mindenkit akárki akármit mond
ha mondjuk elváltak a szülei akkor sem szivesen kezdek vele habár sztm az már tényyleg nem lényeges de itt is a mondás amit előbb írtam érvényesül legalábbis nállam! és sztm még nem egy embernél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!