Anyukák! A párotok mennyire vesz részt a családi életben?
Szia!
Az én férjem 26 hónapig,amíg itthon voltam a picivel nem segített semmit,nem is foglalkozott nagyon a gyerekekkel.
1 hónapja dolgozom,sajnos pont akkor lettek egymás után bárányhimlősök,így apa volt velük itthon.
Teljesen jól oldotta meg a dolgokat,még főzött,mosott,teregetett,mosogatott is,ha úgy volt kedve:)!
Én sejtettem,hogy így lesz,amikor itthon maradtam,és nem is bánom.Persze néha zavart,hogy más apukák elviszik levegőzni a picit,vagy fociznak,bicikliznek a nagyobb gyerekkel,de az én férjem sajnos a pici gyerekekkel nem tud mit kezdeni(ilyen volt az apja is),már a nagyobb fiunkkal is így volt,nem ért váratlanul a dolog.
Egy 2 éves gyerekünk van. A férjem vállalkozó, itthon dolgozik. A gyerekre bármikor vigyáz, fürdeti, öltözteti, vetkőzteti, játszik vele.
A házimunkában semmit sem segít, max kiviszi a szemetet.
A lakásunk nem nagy, nem vészes a házimunka. Igazából nem is kell segítenie. Viszont, ha jön kistestvér, többet kell vállalnia, ezt ő is tudja.
14:14-es vagyok!
Az lemaradt, hogy elviszi sétálni is és kis bevásárlásokat is ő végzi, addig én tudom csinálni a dolgomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!