Anyukák! Milyen a családi életetek? Hogy telik a napotok a babával? Milyen a párotok? Sokat dolgozik? Miben segít? El szoktatok járni valahová?
Én nem kívánhatnék jobb férjet! A gyereknevelésből maximálisan kiveszi a részét, pelenkázik, fürdet, etet, játszik vele! Birkatürelme van...
Arra is jut ideje, hogy segítsen a háztartásban és hogy ne fásuljak bele a hétköznapokba elvisz vacsizni, moziba, fürdőzni egyet... Imádom! :)
Szia!
Hát nálunk elég gáz néha a helyzet, bár most éppen kijöttünk egy hullámvölgyből, de nem tudom meddig tart :)
A párom napi 10-12 órát dolgozik, ha hazajön, akkor eszik, tévézik, netezik, közben kicsit foglalkozik a naggyal (4 éves), elmeséli a napját, pár percet talán foglalkozik a kicsivel (1 éves) is, majd segít fürdetni és kész. Házimunkában semmi sem segít, esetleg néha csinál vmit, de csak ha megkérem. Vasárnap (ha nem dolgozik) szokott reggelit csinálni, de ennyi.
Sajnos szinte sehová sem járunk, nekem ez a legnagyobb bajom az egész életünkkel, pedig a gyerekek előtt elég pörgősek voltunk, minden hétvégén buliztunk vagy legalább találkoztunk a barátainkkal és beültünk valahova. Most meg könyörögni kell mindenért, mert állandóan fáradt és nincs kedve semmihez.
Pedig egy házban lakunk a szüleivel, az anyukája bármikor fel tudna jönni vigyázni a gyerekekre.
Az lesz a vége, hogy szépen itt hagyom mindig a gyerekekkel én meg megyek mindenhová. csak az a gáz, hogy leginkább vele szeretnék menni, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat, csak ő ezt nem fogja fel. Azt hiszi, hogy a közös tévézéstől erősödik egy kapcsolat... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!