Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet irántam többet mint barátság? LENT
18 éves vagyok, 2 éve van párkapcsolatom a 27 éves barátommal. Nagyon jól megvagyunk, szeretem őt és ő is engem!! nagyon ritkán vitatkozunk.Sok közös tervünk van. Ő elég sokat dolgozik én pedig tanulok.Van azonban egy osztálytársam aki szintén 18 éves és nagyon vonzódom hozzá.Nagyon figyelmes és kedves velem,bármit meg tudok beszélni vele. És mostanában (kb 3 hónapja) nagyon jóba lettünk és kezdem azt gondolni h már több van köztünk mint barátság, persze sosem történt köztünk semmi! Egyszerűen szinte mindennap látom és suli után is estig beszélgetünk! Nem igazán mutatja ki az érzéseit ilyen "kemény" srác, de úgy gondolom hogy ő is érez irántam valamit. Mi a véleményetek erről az egészről? Vagy csak barátok vagyunk és az állandó beszélgetések és a másikkal való törődés átlagos??
Köszönöm aki elolvassa és értelmes véleményt tud írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!