3-as barátság. Mit tegyek?
Van egy BFF-em, akivel már régóta jóba vagyok, de egyszer suliból hiányoztam 2 hetet (nyáriszünet előtt), és egy másik csajjal nagyon összebarátkozott, akit én nemigazán bírok. Szóval már kb. fél éve megyen ez a 3-as "barátság", de ez engem már nagyon kikészít.. Mindent nélkülem csinálnak, ha mennek sétálni, engem sosem hívnak, mindig másoktól tudom meg.
Pl. holnap egy gimiben lesz nyílt nap (8.-os vagyok), és a BFF-em velem jön autóval, mert anyukám elvisz minket, meg úgy volt, hogy vissza is mi hozzuk, de azzal a másik csajjal kitalálta, hogy mivel ő (a másik csaj) másokkal megyen, (azaz barátnőivel, osztálytársakkal) fel busszal, ezért a BFF-em velük jön haza. Egy szóval csak azért jön velem fel autóval, hogy ne kelljen annyit buszoznia. És még azt mondta, hogy az anyja nem engedi busszal.
Mit csináljak, hogy ez a 3-as barátság "megszakadjon"? mert ez engem tönkre tesz. Mindig kiközösítenek. Idegileg kivagyok.
Mi az, hogy BFF?
Egyebkent nem "megyen" hanem MEGY.
Ha nem tetszik a barati tarsasag es csak idegesitenek keress uj baratokat. Senkit sem szabad kisajatitani. Egyebkent sem baratsag az ahol az egyiket lesem szarjak.
Mi alapján érzed azt, hogy ő a te legjobb barátod? Nem kell leírnod, csak magadban tisztázd. Vagy esetleg felmerült-e benned, hogy te mit jelentesz számára, vajon ő is azt érzi-e, hogy legjobb barátok vagytok?
A legjobb barátok nem közösítik ki egymást. A legjobb barátnak nem fáj, ha a barátja más emberek felé is nyit, mert tudja, hogy ő akkor is az első számú, az örök, az igaz barátok barátsága megingathatatlan, és nem hiszem, hogy te ezt éreznéd a köztetek levő "barátságban".
Hogyan szakítsd meg a barátságukat? Sehogy. Az igazi barátságot nem lehet kierőszakolni a másiktól, inkább találj olyan embert, akivel őszintén barátok lehettek.
elsőnek írom először is:
BFF: Best friends: legjobb barát.
2.tudod valahol táj nyelv van:) pl: Debrecen ezek..
3. kérdésre válaszolva.
az nem barátság ahol le sem szarják az embert. és nem vinném el kocsival,buszozzon csak.. lennék egy kicsit köcsög. v oda vissza jön kocsival,vagy oda vissza busz. döntsön. és most meg neki hogy ha leszarsz akkor jobb ha vége a barátságnak.. volt egy nagyon jó barátnőm,hosszú sztori,végig kihasznált nem vettem észre. na mind1:))
mond meg neki: válasszon,te vagy ő. ha őt választja,akkor ennyi.. de nme szabad kisajátítani senkit sem ezt tudnod kell:))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!