Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3-as barátság. Mit tegyek?

3-as barátság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy BFF-em, akivel már régóta jóba vagyok, de egyszer suliból hiányoztam 2 hetet (nyáriszünet előtt), és egy másik csajjal nagyon összebarátkozott, akit én nemigazán bírok. Szóval már kb. fél éve megyen ez a 3-as "barátság", de ez engem már nagyon kikészít.. Mindent nélkülem csinálnak, ha mennek sétálni, engem sosem hívnak, mindig másoktól tudom meg.

Pl. holnap egy gimiben lesz nyílt nap (8.-os vagyok), és a BFF-em velem jön autóval, mert anyukám elvisz minket, meg úgy volt, hogy vissza is mi hozzuk, de azzal a másik csajjal kitalálta, hogy mivel ő (a másik csaj) másokkal megyen, (azaz barátnőivel, osztálytársakkal) fel busszal, ezért a BFF-em velük jön haza. Egy szóval csak azért jön velem fel autóval, hogy ne kelljen annyit buszoznia. És még azt mondta, hogy az anyja nem engedi busszal.

Mit csináljak, hogy ez a 3-as barátság "megszakadjon"? mert ez engem tönkre tesz. Mindig kiközösítenek. Idegileg kivagyok.

2012. nov. 12. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Mi az, hogy BFF?

Egyebkent nem "megyen" hanem MEGY.

Ha nem tetszik a barati tarsasag es csak idegesitenek keress uj baratokat. Senkit sem szabad kisajatitani. Egyebkent sem baratsag az ahol az egyiket lesem szarjak.

2012. nov. 12. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:
BFF--> Best Friends Forever, azaz Legjobb Barátnők Örökre
2012. nov. 12. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi alapján érzed azt, hogy ő a te legjobb barátod? Nem kell leírnod, csak magadban tisztázd. Vagy esetleg felmerült-e benned, hogy te mit jelentesz számára, vajon ő is azt érzi-e, hogy legjobb barátok vagytok?

A legjobb barátok nem közösítik ki egymást. A legjobb barátnak nem fáj, ha a barátja más emberek felé is nyit, mert tudja, hogy ő akkor is az első számú, az örök, az igaz barátok barátsága megingathatatlan, és nem hiszem, hogy te ezt éreznéd a köztetek levő "barátságban".

Hogyan szakítsd meg a barátságukat? Sehogy. Az igazi barátságot nem lehet kierőszakolni a másiktól, inkább találj olyan embert, akivel őszintén barátok lehettek.

2012. nov. 12. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:

elsőnek írom először is:

BFF: Best friends: legjobb barát.

2.tudod valahol táj nyelv van:) pl: Debrecen ezek..

3. kérdésre válaszolva.

az nem barátság ahol le sem szarják az embert. és nem vinném el kocsival,buszozzon csak.. lennék egy kicsit köcsög. v oda vissza jön kocsival,vagy oda vissza busz. döntsön. és most meg neki hogy ha leszarsz akkor jobb ha vége a barátságnak.. volt egy nagyon jó barátnőm,hosszú sztori,végig kihasznált nem vettem észre. na mind1:))

mond meg neki: válasszon,te vagy ő. ha őt választja,akkor ennyi.. de nme szabad kisajátítani senkit sem ezt tudnod kell:))

16L

2012. nov. 12. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki most izgalmasabb a másik lány barátsága. Nem szép tőle, amit csinál, és szerintem NEM FOGJA ÉSZREVENNI MAGÁT, kivéve, ha tényleg azt csinálod, hogy szépen megmondod neki, hogy menjen busszal. Talán akkor elgondolkozik.
2012. nov. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!