Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? A pasik miért tartanak a határozott nőktől, akiknek konkrét elképzeléseik vannak? Miért igényük, hogy a nők folyamatosan kényeztessék, a kedvében járjanak?
Amennyire én észrevettem az ilyen határozott konkrét elképzeléssel rendelkező nők könnyen átmennek a gátlástalan mindenkin átgázolok világba. Ami szerintem nem nőies...
Akit szeretünk azt szeretjük kényeztetni és még mindig a nő a törékenyebb a hétköznapi felfogásban és nem a férfi...
Mert jól esik nekik hogy mindig hozzájuk fordulnak
Vagy alfahím majomösztön
A társadalomban vannak kialakult férfi és női szerepek. Ez nem véletlen, hanem egy hosszú fejlődési út eredménye. Nincs értelme feltenni azt a kérdést, hogy MIÉRT van ez így. Így van, mert így fejlődött ki. Ha NEKED van ezzel gondod, akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, és akkor tudsz rá jó választ találni...
Azon kívül ez egy olyan általánosítás, ami nem is állja meg a helyét, mert nem minden férfi tart az ilyen nőktől. Egyszerűen, csak megfelel nekik a hagyományos férfi szerep és nem akarnak ilyen nőt maguk mellé. Ez nem jelenti azt, hogy tartanak tőle; azt jelenti, nem akarják, hogy az életük egy folyamatos feminista harc legyen. :P
Innen nézve ez nem az Ő problémájuk, hanem az illető "határozott" nőé. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!