Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem vagyok jòl Miért történik ez állandòan velem?

Figyelt kérdés
Mindig olyan pasikba leszek szerelmes..akiket csak szexuàlisan vonzok nagyon...de nem akarnak többet,mert egyik azt mondta hogy elsö perctől érezte hogy nem illünk össze,a másik sem akart kapcsolatot velem...csak ez hosszabb folyamat utàn derült ki és megviselt,utàna jött az a pasi aki.elmondta h nem illunk ossze ràadàsul mindig beleköt a viselkedésembe..nem szeretem önmagam..nem vagyok valò kapcsatra mert aki vonz azzal mindig ez történik hogy NÉHA akarnak talàlkozni...és ez màr több pasival előfordult...tényleg bsj az hogy sokat nevetek? de amùgy àllandòan nagyon szomorù vagyok...volt egy tanàrom.akinek irtamde érezhető h nem akarismerkedno...aki meg nekem nemtetszik..mindig azok akarnak velem lenni ..mindig igyvan:((((((((
2012. nov. 29. 15:40
 1/5 ASOT ***** válasza:

Ilyen szomorú az élet.

Talán az a baj h előre beképzelsz már dolgokat, meglátod , odajön ismerkedik vonzó számodra elképzeled milyen lesz vele és milyen jó lenne, aztán nem így lesz és akkor elkeseredsz.

szerintem te képzeletben gondolatban már az ismerkedés első napjaiban nagyon előre jársz már hónapokkal évekkel.

mintha hajtana a ló, és minél hamarabb túl akarnál esni az alapokon, és ott akarnál lenni a közepében mikor már szeretitek egymást és ültök a kandalló mellett a meleg tűz mellett édeskettesben egymás ölében.

2012. nov. 29. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:

igazad van...

csak 26 év alatt nem sikerült egy kapcsolat se...egy sem akivel szerettem volna, olyan emberrel meg nem fogok ismerkedésbe kezdeni aki nem vonz..vagy nem tetszik

2012. nov. 29. 16:38
 3/5 ASOT ***** válasza:

olyannal én sem kezdek.

Normális esetben az ember meglátja a másikat valahol, majd megtetszik neki ez egy pillanat töredéke alatt lejátszódik az emberben h tetszik e neki a másik, aztán ha jól megy megismerkednek és ha az illetőnek a belsője is olyan szimpatikus mint a külseje akkor lehet esélyt adni a dolognak.

csak sokan elkapkodják és fejest ugranak az ismeretlenbe.

2012. nov. 29. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:

de én tetszem az illetőknek csak valamiért viselkedésre nem fogom meg őket:(

iram az egyik abba is belekötötött miért nevetgélek mindig, egyes helyzetekben..belémköt mindig hogy mennyi dologban nem passzolnánk igy is nagyon rossz az önképem

2012. nov. 29. 17:07
 5/5 ASOT ***** válasza:

nem ismerlek így nem tudom milyen lehetsz de ha valakit 4-5 pasi is elutasít vagy fordítva 4-5 nő, ott biztos h valami apró hiba a másikban is van.

Azt amiket eddig leírtál magadról, abban nem volt semmi negatív.

Az is lehet h a korodhoz képest néha ugy röhögcsélsz meg viselkedsz egyes helyzetekben mint egy 16 éves, de ezt tudom.

Mert ez esetben érthetőbb ha a pasiknak ez hosszú távon nem kellene.

De ha veled voltak hetekig hónapokig és lefeküdtek veled akkor egyértelműen csak a szex volt a lényeg.

Ha így van akkor ez meg azt jelentené, hogy könnyen adod magad és te vagy az aki hamar beléjük szeret és eszi a szavaikat. Aztán jön a koppanás.

És talán túl hamar beengeded őket az életedbe túl hamar, így még fájóbb tud lenni ha nem lesz belőle semmi és puff hirtelen vége szakad. Mert már agyalig lejátszódott benned h megbízol bennük, és elképzeled amit már írtam is előzőleg.

2012. nov. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!