Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem?
Nem vagyok kamasz,cseppet sem,mégis tanácstalan...
Megismertem egy pasit,és nem tudom,hogy tetszem-e neki...
Van,amikor mosolyogva köszön,van amikor meg durcán,van,hogy valakinek mondok,vagy kérdezek valamit,és Ő megválaszolja,vagy elakarok mesélni neki egy dolgot,ami mondjuk reggel megtörtént velem,erre Ő mondja: igen láttam,pedig tudom,hogy ott sem volt,legalábbis én nem láttam,aztán mosolyogva köszön,aztán megint durcásan...néha úgy érzem menekül előlem,néha meg azt,hogy talán tetszem neki...
Ezek a jelek alapján lehet,hogy tetszem neki?? ( mondjuk nekem nagyon bejön,de nem merem kimutatni)
hat ez eleg zavaros...
szerintem en azt csinalnam,hogy kicsit egyertelmubben nyitnek fele,aztan ugyis hamar kibukik,mit szeretne.
de hogyan???? mit csináljak??? voltam vele kettesben is,le kelett hajolnom,mert leejtettem a telomat,és Ő nem lépett hátrébb,szorosan ott maradt mögöttem,majdnemhogy összeértünk,olyankor jól megremeg mindenem,mintha valami mágneses térbe lennék benne...jó lenne ha ezt ő is megérezné :)
szemezni is próbáltam,de volt,hogy elkapta a fejét,amikor meg nem,akkor én fordítottam el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!