Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, mi történik velem? Pls, help! Részletek lent.
Próbálom röviden összefoglalni. A lényeg, hogy van egy lány, akit nagyon régóta ismerek, de kb fél éve egy városba költöztünk, azóta nagyon gyakran, szinte napi szinten összejárunk, de nem vagyunk együtt, mert ő nem akarja (erre konkrétan még nem kérdeztem rá, de ő többször utalt arra, hogy nem akar párkapcsolatot) Ellenben azt hiszem, hogy én szeretem őt, így pedig elég rossz minden nap találkozni vele. Három éve voltam utoljára lánnyal, lényegében azért nem kezdeményezek, mert nem akarok, hogy úgy mondjam, "beégni" előtte, ha esetleg oda kerülne a sor. A következőt találtam ki: elmegyek egy "szolgáltatóhoz", így talán visszarázódok a dologba/önbizalom növelés stb, és majd utána a lánynál kezdeményezni fogok. El is mentem múlt héten erre a légyottra, ahol tényleg egy nagyon csinos és szép lány fogadott. Az aktus elején még csak-csak, de a közepe-vége felé valami nem volt kóser és egyszerűen nem tudtam rendesen működni a csajszi próbálkozásai ellenére, nem is tudtam befejezni a dolgot, az időből is kifutottunk. Elég szarul éreztem magam akkor és még most is. Mi lehetett a baj? Az igaz, hogy izgultam az aktus előtt (magam sem tudom, hogy miért) és az utóbbi hónapokban rengeteget stresszeltem a meló és a lány miatt, akit szeretek. Túl hosszú időt töltöttem szex nélkül? Egyáltalán nem tudtam sem érzelmileg sem fizikailag ráhangolódni a dologra, a gondolataim csak akörül a csaj körül forognak. Lehet, hogy ez volt a baj? Meleg biztos nem vagyok, ezt kizárhatjuk. Komoly válaszokat/javaslatokat szeretnék, mert ez egy komoly probléma nekem. Köszi előre is. Bocs, ha kicsit hosszú lett.
26/f
Nem hinném, hogy nagy gondok vannak veled, egyszerűen csak nem tudtál ráhangolódni a prostival való szexre (belül nyilván érezted, hogy nem ez az, amit szeretnél).
Ha összejönnél egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösek az érzelmek, szerintem hamar belerázódnál a dolgokba megint.
A szex olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!