Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Össze vagyok zavarodva, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, mi történik velem? Pls, help! Részletek lent.

Figyelt kérdés

Próbálom röviden összefoglalni. A lényeg, hogy van egy lány, akit nagyon régóta ismerek, de kb fél éve egy városba költöztünk, azóta nagyon gyakran, szinte napi szinten összejárunk, de nem vagyunk együtt, mert ő nem akarja (erre konkrétan még nem kérdeztem rá, de ő többször utalt arra, hogy nem akar párkapcsolatot) Ellenben azt hiszem, hogy én szeretem őt, így pedig elég rossz minden nap találkozni vele. Három éve voltam utoljára lánnyal, lényegében azért nem kezdeményezek, mert nem akarok, hogy úgy mondjam, "beégni" előtte, ha esetleg oda kerülne a sor. A következőt találtam ki: elmegyek egy "szolgáltatóhoz", így talán visszarázódok a dologba/önbizalom növelés stb, és majd utána a lánynál kezdeményezni fogok. El is mentem múlt héten erre a légyottra, ahol tényleg egy nagyon csinos és szép lány fogadott. Az aktus elején még csak-csak, de a közepe-vége felé valami nem volt kóser és egyszerűen nem tudtam rendesen működni a csajszi próbálkozásai ellenére, nem is tudtam befejezni a dolgot, az időből is kifutottunk. Elég szarul éreztem magam akkor és még most is. Mi lehetett a baj? Az igaz, hogy izgultam az aktus előtt (magam sem tudom, hogy miért) és az utóbbi hónapokban rengeteget stresszeltem a meló és a lány miatt, akit szeretek. Túl hosszú időt töltöttem szex nélkül? Egyáltalán nem tudtam sem érzelmileg sem fizikailag ráhangolódni a dologra, a gondolataim csak akörül a csaj körül forognak. Lehet, hogy ez volt a baj? Meleg biztos nem vagyok, ezt kizárhatjuk. Komoly válaszokat/javaslatokat szeretnék, mert ez egy komoly probléma nekem. Köszi előre is. Bocs, ha kicsit hosszú lett.

26/f

2012. nov. 8. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy nagy gondok vannak veled, egyszerűen csak nem tudtál ráhangolódni a prostival való szexre (belül nyilván érezted, hogy nem ez az, amit szeretnél).

Ha összejönnél egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösek az érzelmek, szerintem hamar belerázódnál a dolgokba megint.

A szex olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni :D

2012. nov. 8. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, remélem, hogy így van.
2012. nov. 8. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor jó nagy hülyeséget csináltál! Az én szememben tuti elástad volna magad még ha előnyödre is vált volna az a bizonyos aktus!!De te magad elmondtad ,h nem tudtad úgy odatenni magad...,mert mindig a lányon jár az eszed!Akkor mi is volt a kérdés?:)
2012. nov. 8. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon félek, hogy ha megnyílok előtte, akkor visszautasít, ami elég valószínű, tekintve az eddigi megnyilvánulásait. a fő probléma ez. az, hogy a prostinál nem működött a dolog egy teljesen más probléma és most én ennek a miértjére keresem a választ. de természetesen a csajnak nem mondtam el az esetet, pláne, azt nem, ahogy alakult. nyilván.
2012. nov. 8. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ,h most nem akar kapcsolatot az egy dolog!Honnan tudod ,h később nem lenne-e rá esélyed?Tudod az okát,h ő most miért nem akar pasit? A kérdésedre válaszolva pedig szerintem egyértelmű,h érzékeny vagy ilyen téren és neked fontos az,h érzelem is legyen a testiség mellett!
2012. nov. 8. 18:00
 6/7 A kérdező kommentje:
a szakítás miatt nem akar, bár azóta már mondogatta, hogy jó lenne egy pasi, ami nekem nem esik jól, mert még ha nem is mondtam neki nyíltan, gondolhatja, hogy nem vagyok közömbös iránta. tehát ha nagyon pasit akarna, akkor itt lennék neki, akivel kvázi a legtöbb időt tölti most. ebből azért már egyértelműnek tűnik, hogy engem párkapcsolatban jelenleg nem tud elképzelni. nem tudom, mit kellene tennem, hogy ez megváltozzon.
2012. nov. 8. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ő egyáltalán nem mutat többet(sem gesztusokban,sem pedig verbálisan)akkor csak az idődet vesztegeted,de attól barátok lehettek(de ez irtó gagyi szöveg)szóval inkább ezt figyelembe se vedd!Ha egy fél év alatt nem mozgattál meg benne semmi olyan érzelmet akkor...hát nem akarlak elkeseríteni,de nem hinném,h ezután sikerülne!De azért hajrá!!! :) 19l voltam amúgy!
2012. nov. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!