Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze vagyok zavarodva mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hellósztok.

Segítséget szeretnék kérni.

15 éves vagyok és van egy lány ő is 15 éves bejelölt facebookra kb egy hete.

Beszéltem vele eddig minden nap jelenleg nincs fent mert busszal megy haza és gondolom hazafele is van még gyaloglás neki.

De azonban az nagyon idegesít, hogy hétfőn lementem hozzá beszélgettem vele akkor még tényleg "normálisnak" hittem,de kedden feljött ebédszünetben ami hosszabb mint a többi és akkor többiek " biztatták" mondták neki, hogy adjon nekem egy puszit adott is, de ő mondta a többinek, hogy nem akar meg semmi mikor rákérdeztem. De be is idézem:" Én írtam:

mért pusziltál meg?

A lány írta:

mert tetszel

meg osztálytársad mondta , ha csináltam volna akk idegesített volna én már őt 8 éve ismerem tom mie"

Én és A lányt azért írtam mert nem akarok nevet írni.

És ma meg osztálytársam megint biztatta, hogy pusziljon szájon, de kérdezte tőlem a lány hogy akarom-e mondtam neki nem még az messze van és még alig ismerem erre egy fiű megszólal azért ismerd meg (látszik félreértenek engem én úgy szeretnék egy lányt megismerni mint barát aztán mint barátnő aztán mint feleség.). És úgy biztatta osztálytársam, hogy csókoljon meg a lány engem és tuti visszacsókolok (csak még nem ismernek mert nem csókoltam volna vissza 5 napja ismerem lol)

És még ami felhúzott bejött a barátnőjével a kis okossal és kérdezte tőle, hogy kivel van " kapcsolatban" és akkor utána a kis barátnője azt hitte nem hallom, de halottam azt mondta " ez a mostani választottad"

Ez a mondat felhúzott. Meg amikor osztálytársam biztatta a lányt akkor azt is mondta osztálytársam a lánynak, hogy én még kezdő vagyok mutassa meg nekem milyen csaj ő meg hogy kérdezte tőle merész vagy bátor vagy vedd úgy, hogy ez egy küldetés számodra (ezt akkor mikor azt, hogy csókoljon meg.) Szóval az a fő bajom nem szeretnék olyan kapcsolatot amibe mások szólnak bele. Esetleg valaki valamilyen tanácsot tudna adni?

2012. okt. 17. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Beszélgess el az "uszítókkal", hogy álljanak le. Utána a csajjal, hogy megakarod ismerni, utána majd alakul.

Hívd el valahova esetleg.

2012. okt. 17. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Javítás: És még ami felhúzott AMIKOR MA bejött a barátnőjével a kis okossal és kérdezte tőle a barátnője, hogy kivel van " kapcsolatban" és akkor utána a kis barátnője azt hitte nem hallom, de halottam azt mondta " ez a mostani választottad" de a hangsúly nem tettszett nem a mondat.
2012. okt. 17. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt elsősorban a lánnyal kéne megbeszélned. Mondd el neki, hogy tetszik neked stb., de te ezt nagyon másképpen szeretnéd. A haverjait csak ő tudja leállítani, és ha tényleg szeretne veled ismerkedni, akkor jobb is, ha megteszi.
2012. okt. 17. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddogi válaszokat továbbiakat is szeretettel várom
2012. okt. 17. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!