Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? ( részletek lent)
Figyelt kérdés
A volt barátomról van szó. Az a lényeg ,hogy összejöttünk együtt voltunk fél évet és szakítottunk.. és azóta eltűnünk felbukkanunk egymás életébe.. vagy ő keres engem vagy én őt.. én még mindig nagyon szeretem és nem tudom mit tegyek ,mert vele akarok lenni ,de nem tehetem tönkre megint az életét.. mivan ha kezd tovább lépni? Nem tehetem tönkre.. de nagyon rossz nélküle minden este sírok és nagyon nagyon hiányzik!! Szerintetek mit tegyek?2012. nov. 4. 21:06
1/6 anonim válasza:
Mért gondolod hogy tönkreteszed az életét?
3/6 Tomi8 válasza:
Megint tönkre tenni az életét? Miért szakítottatok?
5/6 A kérdező kommentje:
Azért szakítottunk ,mert sokat veszekedtünk..
Mikor legelösször szakítottunk öngyilkos akart lenni kétszer is. Kórházba is került.. összevarrták a kezét meg kimosták a gyomrát..
2012. nov. 4. 21:56
6/6 anonim válasza:
figyel, nyugodj meg jo ? meg fogod találni az igazit, de nem ő az..... akik ilyen köteleket meg gázt írtak, azok nagyon bunkok voltak ....menj el pszhihologushoz, ő segit, és minden a legnagyobb rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!