Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik mindig ez? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez? :S

Figyelt kérdés
Van egy srác találkozgatunk már történtek dolgok (nem feküdtem le vele), minden jó aranyos, kedves törődik velem. Pont olyan amiről sok lány álmodik. De ma nem volt megbeszélve h találkozunk, és meglepett. és valamiért nem éreztem azt h huu de jó, h itt van!Viszont amikor ketten vagyunk sötétben akkor el sem akarom engedni olyan jó vele. Ez miért van? Szerelmes voltam nagyon régen egy srácba nála az első randi után éreztem h kell! és remeg a térdem. De vele csak a szexualitás foglalkoztat.19 éves vagyok,komolyabb kapcsolatom még nem volt és még szűz vagyok..és félek hogy a hülyeségem miatt ez sem lesz komoly..de ott legbelül nem érzem azt amit kéne a sokadik tali után.. nem ő az első srác akinél ezt érzem ..és kezd komolyan zavarni ez az egész.. Pszihológushoz kéne fordulnom?Mi lehet a bajom?
2012. nov. 18. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Túlbonyolítod!

Ha nem érzed több tali után sem, akkor ne folytasd, ne áltasd őt hamis reményekkel, ne verd át ezzel se őt, se magadat!!

2012. nov. 18. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!