Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a lelkét, a gondolkodásmódját, a barátságát, szerelmét, de a testét nem?
A párommal lassan két éve vagyunk együtt. Kétség sem fér hozzá,hogy szerelmes vagyok,de sajnos a teste nem kifejezetten tetszik. Szeretkezés előtt sem a látványra indulok be,hanem az érintésekre,csókokra és a szellemi összhangra.
Bennem változhatott meg valami? A kapcsolatunk elején inkább tetszett külsőre,mint most.
Kissé értelmetlenre sikerült a kérdés,ami inkább egy öncélú fröcsögés,mint kérdés. :O
"A párommal lassan két éve vagyunk együtt...de sajnos a teste nem kifejezetten tetszik."
Akkor miért vagy vele?
1. Vagy a pénzéért,
2. Vagy te is ronda vagy és nem kapsz jobbat!
3. Vagy nincsen már több szabad férfi a faluban.
re. "ő sem egy adonisz és még kevésbé próbál azért tenni, hogy az legyen" --> ezen segíthet, ha eljártok kondizni. Nekekm egy ideig sikerült rávennem, hogy együtt járjunk. Aztán másik városba költöztünk.
Valamint, próbálom bíztatni, hogy találjon ki magának egy stílust, ami az öltözködést illeti. Hihetetlen mennyit tud dobni egy alaposan kigondolt ruhakompozíció. Gyakran látom, hogy nem túl helyes pasik milyen vonzóan tudnak megjelenni, csak mert adnak magukra, a hiányosságaikat előnnyé kovácsolják.
NÁlunk sajnos kicsit lustácska a párom, ezért lassan indul be a dolog. :D
Am utolsó válaszoló szintén kuka amit írt.
Fővárosban élünk,nem faluban, én többet keresek mint a nem túl szép párom, am modellként dolgozom, ha vhová bemegyek, egyből észrevesznek a pasik. Ha akarnék egyből találhatnék egy adoniszt akár, de én, a lelki összhangot mellette találtam meg annak ellenére, hogy a külseje hagy némi kívánnivalót maga után. V hogy mondjam.
9es voltam!
Írom ezt úgy, hogy messzemenően vizuális típus vagyok, előrebocsátom. De (és igen, itt is van "de"!)- nem vagyok olyan szűklátókorű, mint itt egyesek.
Be tud indulni a kérdező? Igen. Kötődik? Igen. Tudja élvezni a szexet? Igen. Ha csukott szemmel, ha érintésekre- hát arra. Miért ne lehetne ez szerelem? Egy tényező hibádzik, a vizualitás. A szerelem összetett dolog. Mivel kevesebb ez attól, mint amikor például megvan, de nincs lelki-szellemi összhang, kötődés?
"Az, hogy a testalkata nem az ideálom, egy dolog, de ez semmit nem von le a kapcsolatunk értékéből, ha az működik. És működik!"
Erre meg rá se ránts! A mosogatás nagyobb probléma. ;) Az ideál egy nagyon rugalmas dolog. Legszívesebben azt írnám: értelme sincs. Kitaláljuk magunknak, de módosulhat.
"Akkor miért vagy vele?
1. Vagy a pénzéért,
2. Vagy te is ronda vagy és nem kapsz jobbat!
3. Vagy nincsen már több szabad férfi a faluban."
Egyszerű a válasz. Mert szeretem. :)
Biztosan magadból indulsz ki. Biztosan állíthatom, nem a pénzéért vagyok vele. :) Hogy ronda vagyok-e, nos, én nem tudom megállapítani magamról, de a visszajelzések alapján egyáltalán nem. :)
Az meg, hogy nincs több szabad férfi a "faluban".. Elég nagy a választék itt a fővárosban. Nyugalom! Jut neked is.
De nekem csak Ő kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!