Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a lelkét, a gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a lelkét, a gondolkodásmódját, a barátságát, szerelmét, de a testét nem?

Figyelt kérdés

A párommal lassan két éve vagyunk együtt. Kétség sem fér hozzá,hogy szerelmes vagyok,de sajnos a teste nem kifejezetten tetszik. Szeretkezés előtt sem a látványra indulok be,hanem az érintésekre,csókokra és a szellemi összhangra.

Bennem változhatott meg valami? A kapcsolatunk elején inkább tetszett külsőre,mint most.

Kissé értelmetlenre sikerült a kérdés,ami inkább egy öncélú fröcsögés,mint kérdés. :O

2012. nov. 29. 00:06
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Végre valaki normális hangnemben képes kommunikálni! :)
2012. nov. 29. 10:29
 22/38 anonim ***** válasza:

"Ez-és a többi válaszod- érdemben semmit se ér." -> Azért, mert nem azt írom le neked, amit "hallani" szeretnél, még nem kell lepontozni, elítélni, stb. Az a nagy baj, hogy homokba dugod a fejed és csak azt a választ tartod jónak, ami neked tetszik. Csak, hogy ez nem így múködik. Feltettél egy kérdést és én leírtam a véleményem. Ezzel nem bántani akartalak, hanem kis "felvilágosítást adni", hogy amit gondolsz, az nem biztos, hogy úgy van, ahogy te gondolod. 30 éves vagyok, 2 éve élek együtt a vőlegényemmel... nem mondom, hogy nekem hihetetlen nagy élettapasztalatom van, de azért már átmentem egy-két dolgon életem során.

10

2012. nov. 29. 10:34
 23/38 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de az előző megnyilvánulásaid alapján arra következtetek, hogy nem lehetsz több 16-nál.

Emlékeim szerint te voltál az, aki hőbörgött, hogy hazudok meg győzködöm. TUDOM, mit érzek. Ha nem lennék szerelmes, nem azt érezném, mint a kapcsolatunk elején. De a mai napig pillangók repkednek a gyomromban, ha csak egymásra tudunk koncentrálni és kizárjuk a külvilágot. Tartom, hogy lehet valaki attól szerelmes, hogy látja a párja hibáit is-pl nem mosogat el maga után. Az, hogy a testalkata nem az ideálom, egy dolog, de ez semmit nem von le a kapcsolatunk értékéből, ha az működik. És működik!

2012. nov. 29. 10:39
 24/38 anonim ***** válasza:

"Emlékeim szerint te voltál az, aki hőbörgött, hogy hazudok meg győzködöm."

Áruld már el, hogy a válaszaimban, hol állítom azt, hogy te hazudsz? Bemásolom a válaszaimat, hogy könnyebben megtekinthesd:

Mi a szerelem?

Szellemi, lelki, testi területek vonzalma -> mindent magában foglal -> külső megjelenés, lelki harmónia, nemi vágyakozás! Ez a SZERELEM!

"Kétség sem fér hozzá,hogy szerelmes vagyok,de" -> Kedves kérdező, szerintem Te nem vagy szerelmes... HA szerelmes lennél, akkor nem lenne a "DE"!

Attól, mert győzködöd magad arról, hogy igen is "de" szerelmes vagyok, attól nem engem csapsz be... inkább ezen gondolkozz el, aztán majd rájössz, hogy mi újság... lehet, hogy nem most, csak évek múlva...

Ja, hát igazad van! 22 évesen igazán nagy tapasztaladod, lehet a szerelemben, az együttélésben és amúgy az egész világ dolgaiban.

"Ez-és a többi válaszod- érdemben semmit se ér." -> Azért, mert nem azt írom le neked, amit "hallani" szeretnél, még nem kell lepontozni, elítélni, stb. Az a nagy baj, hogy homokba dugod a fejed és csak azt a választ tartod jónak, ami neked tetszik. Csak, hogy ez nem így múködik. Feltettél egy kérdést és én leírtam a véleményem. Ezzel nem bántani akartalak, hanem kis "felvilágosítást adni", hogy amit gondolsz, az nem biztos, hogy úgy van, ahogy te gondolod. 30 éves vagyok, 2 éve élek együtt a vőlegényemmel... nem mondom, hogy nekem hihetetlen nagy élettapasztalatom van, de azért már átmentem egy-két dolgon életem során.

"Tartom, hogy lehet valaki attól szerelmes, hogy látja a párja hibáit is-pl nem mosogat el maga után." Már ne is haragud, de ez hogy jön ide, hogy elmosogat-e?!?! :)

Mindenkinek vannak hibái, nekem is, és én ezt be is látom.

2012. nov. 29. 10:46
 25/38 A kérdező kommentje:

"engem csapsz be"-> Köszöntem.

Eltértünk a tárgytól és megint megpróbálod nekem megmagyarázni, hogy mit érzek.

A továbbiakban nem tartok igényt a hozzászólásaidra, mert provokatívak.

Hogy hogy jön ide? Úgy, hogy "hiba".

de mindegy is, mert látom, nem akarod megérteni,amit mondok/írok. Én is látom a saját, de a társam hibáit is és ettől nem lesz rosszabb a kapcsolat, csak érettebb.

Szájkaratézz máshol, mert ezzel itt nem mész semmire és kizárt, hogy tényleg 30 éves lennél.

2012. nov. 29. 11:26
 26/38 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sajnos a 61%-osnak van igaza. Ez nem szerelem. Nevetséges, ahogy bizonygatod, hogy az, látszik, hogy inkább magaddal harcolsz, magadat győzködöd.
2012. nov. 29. 11:33
 27/38 anonim ***** válasza:

Nem minősítelek téged, mert nem ismerlek (hál' Istennek), de javaslom olvasgasd még el egy párszor a kommentjeimet, mert bízom benne, hogy azért egyszer csak megérted/értelmezed/felfogod azokat.

Magadra hagylak a problémáddal, de akkor legközelebb ne tegyél fel kérdést a gyakori.hu-n, ha nem tudod elfogadni, hogy a kérdéseidre a válaszok, nem mindig neked tetszőek lesznek.

2012. nov. 29. 11:35
 28/38 anonim ***** válasza:
Köszönöm Emma Hewitt.
2012. nov. 29. 11:37
 29/38 Nolfly válasza:
Szerintem sokkal jobb dolog van a szerelem után! Mi másfél éve vagyunk együtt, túl vagyunk a rózsaszív ködön, bár nálunk sem a sexuális vágyakozás mozgatja a kapcsolatot. Éheztessétek ki egymást, úgy még Edward hercegre is ráizgulnál. Másik pedig a villany lekapcs. Trükközni kell mint mindenhol máshol :)
2012. nov. 29. 15:35
 30/38 anonim ***** válasza:
mond meg neki egyenesen hogy szívesen megnéznéd izmosabban is, talán jobban is tetszene xd
2012. nov. 29. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.