Miért vannak gonosz emberek, akik kihasználják a másik barátságát?
Az egyik legjobb barátnőm volt,az elején,de elég nehéz volt lekoptatni.De az elején még ilyet sem kérdezett.Amikor feljött hozzánk mindigkésőbb ezt kérdezte a végén mielőtt hazament kaphatok kölcsön egy kis pénzt?Az elején sajnos adtunk is,de a végén azt vedtem észre hogy amikor kimentem a szobámból és vissza jöttem nyitogadta a szekrényajtót és eltünt a zsebpénzem egy része is.A szomszéd házban lakik sajnos,de nagyon nehezen tudom lekoptatni.A múltkor amikor lekoptadtam összebarátkozott az osztálytársaim egy részével ,és amikor megkérdeztem az egyik fiút hogy ki a barátnője kiderült hogy a volt legjobb barátnőm bosszúból összált vele és hazugságokat beszélt rólam az osztálytársaimnak.
Sajnos azért utálok thon lakni,mert a szomszéd házban lakik,még mindig,de soha többet nem állok szóba vele.Ha legközelebb ilyen embert megismerek soha nem barátkoznék vele,szerintem ez másnak is tanulság.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!