Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a lelkét, a gondolkodásmódját, a barátságát, szerelmét, de a testét nem?
A párommal lassan két éve vagyunk együtt. Kétség sem fér hozzá,hogy szerelmes vagyok,de sajnos a teste nem kifejezetten tetszik. Szeretkezés előtt sem a látványra indulok be,hanem az érintésekre,csókokra és a szellemi összhangra.
Bennem változhatott meg valami? A kapcsolatunk elején inkább tetszett külsőre,mint most.
Kissé értelmetlenre sikerült a kérdés,ami inkább egy öncélú fröcsögés,mint kérdés. :O
Szerintem meg te nem tudod elképzelni, hogy de, az vagyok. :D
Hagy érezzem már jobban! :D
Attól, mert győzködöd magad arról, hogy igen is "de" szerelmes vagyok, attól nem engem csapsz be... inkább ezen gondolkozz el, aztán majd rájössz, hogy mi újság... lehet, hogy nem most, csak évek múlva...
10
Nem, egy egészen "picivel" több. (22)
Nem értem, mi bajod van?! A kérdés nem ellened irányul, nem meggyőzni akarlak az igazamról, de én tisztában vagyok azzal, mit és ki iránt érzek; ellenben te próbálsz engem meggyőzni arról, hogy az nem úgy van, ahogy én gondolom/érzem. Te nem ismersz! Kész, pont.
"Ha annyira hihetetlen elfogadás és megértés lenne benned, és nem zavarna, hogy néz ki, nem is tetted volna fel ezt a kérdést. Mivel ott van a DE, ezért csak nagyon szeretnél szerelmes lenni, de ez attól messze van. A szerelemben nincs DE."
Annak meg aki azt mondja, a szerelemben nincs de: Ó dehogynem! Ez nem tiniszerelem-szögezzük le. Senki nem tökéletes és a hibáival kell elfogadni az illetőt, amik bizony mindenkinek jócskán vannak. Lehetek szerelmes és szerethetem a párom attól még, hogy nem kockás a hasa. A párom testalkata nem zavar, csak furcsállom, hogy engem nem az indít be.
A szerelem nem csak a rózsaszín ködből áll. De ez nem értheti egy olyan ember, akinek csak rövid kapcsolatai voltak,nem élt együtt a párjával és mindent csak a rózsaszín szemüvegen keresztül nézett.
Nem értem, honnan veszitek, hogy nincs szex??
Értelmezzétek a leírtakat, van.
Még mielőtt ebbe is belekötnének,mert ahogy látom, a válaszolók előszeretettel teszik ezt:
A szexuális életünk több, mint kielégítő. Vele vagyok a legfelszabadultabb az ágyban, csak vele tapasztaltam meg azt, hogy mi az,hogy a partner orgazmust szerez-az eddigi partnereimet messze felülmúlja. És nem győzködök senkit, ez tény.
"Ja, hát igazad van! 22 évesen igazán nagy tapasztaladod, lehet a szerelemben, az együttélésben és amúgy az egész világ dolgaiban."
Ez-és a többi válaszod- érdemben semmit se ér.
Bíráskodsz, kötekedsz, ironizálsz. De mondd csak,neked mégis mekkora élettapasztalatod van párkapcsolati téren, kedves 61%-os válaszoló? Mennyi idős is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!