Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "gáz" ha valaki egy munkásemberrel, gyári dolgozóval akarja összekötni az életét? Albérletben laknánk!
De hogy megértsd elmagyarázom...
Fejenként keresünk közel 210 ezer forintot( mikor hogy, mert teljesítmény alapján vagyunk fizetve, szóval van amikor csak 170-190)
Ebből 55 ezer havonta a lakbér erre jön még a rezsi, szóval vegyük közel 100-nak a rezsivel együtt az albérletet.
A kaja hozzá még plusz 60 körül van , van amikor több ez így összesen 160 e. Minden hónapban van 2 hétvége amikor szombatonként programozunk, erre lemegy a maradék 40.
Még ha túlmegyünk is marad mindig közel 100 e ez megy a bankba és ott kamatozik, szóval amikor január februárban nincs munka és ezáltal fizetés sem, onnan vesszük ki, de mivel nem azóta lakunk albérletben mióta itt doglozunk van már rajta szép összeg így nem kár, ha leveszünk belőle.
Nagyjából ennyi. És mindezt 2 kezi munkából, napi 8 órában, és még meg se kell nagyon erőltetni magad, csak napi boltok össze legyenek állítva,..
Azért mert neked úgy alakult, hogy nyomorogsz, attól vannak jó helyek, persze korlátolt a munkások száma...
Kevesen, de azok maximális teljesítménnyel dolgoznak, rendesen.
Szóval, várlak :)
mindennek megvan a maga előnye és hátránya.
ha öltönyös az embered, az magas presztízs, jó pénz, az elithez tartozás érzése.
ha életed párja melós, akkor koszos kantáros gatyák, olajos póló, de cserébe 2 dróttal megjavít bármit otthon. :)
én mondom lányok, polihisztort kell keresni :)
a gyári melósok közt is sok értelmes van, de sajnos a nagyja proli és iskolázatlan. nekem fontos, hogy a párommal bárhol meg tudjak jelenni, ismerje az illemszabályokat, legyen ízlése, ne álljon bambán mikor egy komoly témáról van szó.
persze a szakbarbárokat sem szeretem, ilyen meg az öltönyösök közt van sok...
mutter véleménye ne számítson. ha szorgalmas, jó ember a párod, és mindenben számíthatsz rá, és azt érzed, hogy még 60 évesen is lesz miről beszélgetnetek, akkor hallgass magadra, és legyetek boldogok együtt.
az albérlet sem gáz, csak legyen pénzügyi terv, és igyekezzetek azért félretenni egy kis pénzt ha épp nem lesz bevétel, akkor legyen mihez nyúlni.
Irodai meló sem rejt feltétlen öltönyt...
Mérnök vagyok,párom is az,jó pénzért dolgozunk.De nem öltönyben és kiskosztumben,hanem farmer-póló,és ha kell,akkor munkásruha,mert egyik hozzászólóhoz hasonlóan nyakig kell mászni a gépbe.
És a diplomámal nő léttemre olajosan mászok ki.És nem halok bele ha a koszos munkásruhát kell kimosni.
Anyám kiskosztumben képzelt el,én mégis jól érzem igy magam.
Jah,és albérletben élünk,franc se köti ide magát lakáshitellel...
Tapasztalatból mondom,ahhoz,hogy igazán jó nőd legyen aki tényleg ad magára,csinosan jár,figyelemre való,az nézni fogja,tehát egy belevaló csaj,aki ,,nem asszonyosodik el".Persze ehhez kell egzisztencia is.
Egy gyári melós sajnos nem tud hogy is mondjam kiteljesedett életet élni,hanem ilyen átlag vagy az alattit.Most egy HB10-es lány például nem fog a finom kezeivel munkás ruhát mosni és havi minimálbérből megélni mert az nem elég se a fitnesz edzéseire se testének ápolására.
Más a helyzet egy szakmunkás estén aki szakember az valamikor 2-3-szor annyit keres mint egy diplomás,nehéz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!