A lenti linken látható egy fémdobozos, (díszdobozos) arany Marlboro! Viszont nincs rajta az a 'gyári' fólia csomagolás, ami a cigis dobozokon is szokott lenni! Azt valahol újracsomagolják kérésre, ha igen hol lehetséges ez?
2012. nov. 27. 23:40
1/6 anonim válasza:
szerintem ez nem egy olyan ajándékdoboz amit eleve cigivel veszel meg. Én szerintem ez egy üres Marlboros fémdoboz (cigitartó) amihez külön vett egy doboz cigit és beletette.
2/6 A kérdező kommentje:
De cigivel lehet kapni, csak felbontottam mert nem volt más! Csak vissza szeretném csomagoltatni! :)
2012. nov. 27. 23:48
3/6 anonim válasza:
Pall Mallban volt hasonlóm, ha jól emlékszem csak le volt ragasztva a fedele, nem volt rajt celofán
(olyan nincs, hogy ezt valaki "újracsomagolja" gyárinak)
5/6 A kérdező kommentje:
úgy kaptam még 3-4 éve!?
2012. nov. 28. 16:54
6/6 anonim válasza:
kár, azt hittem, hogy most van valami limitált széria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!