Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "gáz" ha valaki egy munkásemberrel, gyári dolgozóval akarja összekötni az életét? Albérletben laknánk!
anyukád nagyon korlátolt lehet!
Szereted ezt az embert? Ő is szeret téged? Azonosak, a terveitek, céljaitok és egyformán tesztek is érte? Méltó társad az életben, tudsz rá támaszkodni, probléma esetén, tudjátok kölcsönösen segíteni, támogatni egymást, érdeklődtök egymás hobbijai iránt, képesek vagytok kezelni a surlódásaitokat, megoldást találni ezekre, vannak közös programjaitok, amit egyformán élveztek, közel megegyezik az értékrendetek??? Ezek számítanak! Anyukád meg örüljön, hogy találtál egy ilyen embert!
De hülyeség!
A férjem kovács egy gyárban és én kifejezetten iszonyú büszke vagyok rá, amiért olyan hivatása van, amit a legtöbb férfi sem bírna ki.
Keményen dolgozik és én tisztelem ezért.
Nem gáz, egyáltalán!
Ne foglalkozz más véleményével, ez a Te életed.
Dicséretes hogy neked nem az, de magamról tudom mint férfi hogy az igazán jó nők akik kifinomultak, írtóznak attól hogy munkásruhát kelljen mosni
Mindenki tiszta férjet szeretne maga mellé, és ehhez mérten igyekszik is úgy választani
Azért mennyivel jobb az ha a férjed tiszta kézzel és nem érdes durva kézzel ér hozzád
10ből 6-an úgyis azt választanák akinek jó illata van, legalább egy audiból száll ki
Nekem ez a meglátásom, mivel tudom mi a koszos gyári munka, de én is igyekszem felhagyni vele, mert szégyenkezem
20/F
Nyilván mert anyukád idejében ez volt a lenézendő.
Most meg már az, hogy valaki állástalan, évek óta anyuci tartja el, és tesped a számítógép előtt. Haladunk a korral, anyukád örüljön hogy egy Munkás embert választottál.
inkább gyárban koszosodó munkásruhát mosok, mint fehéringet vasalok
persze, természetes ösztön, hogy az ember odahúz, ahol pénz van, ami anyagi biztonságot, jövöt jelent, a gyerekeknek jobb tanitatást stb. de ez emberi nem csak a nökre vonatkozik
de bocs ebben a világban, mindenki összeteheti a két kezét, hogy egyeltalán munkája van, és sok egyetemet végzett ember is legozik egy müanyag gyárban, de soknak derogál igy inkább nem dolgoznak, uh mond meg anyukádnak, hogy inkább legyen büszek az sokkal jobb érzés neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!