Nazsi01 kérdése:
Win7 van a gépen, benne egy egy TP-LINK TL-WN353GD wifi kártya, melyet feltelepítettem a gyári lemezéről, ami így működik. Újraindítás után már nem működik a kártya egészen addig, míg ismét fel nem telepítem. Miért nem jegyzi meg a win a drivert?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 17:12
1/2 anonim válasza:
ez nálam is így volt,senki nem tudott segíteni,
2/2 P.O.C. válasza:
Én sosem foglalkozom a gyári CD -vel. TP-Link -nél meg különösen nem. Mindig felmegyek a gyártó oldalára és leszedem az elérhető legfrissebb driver -t.
Ez után sosem a telepítőprogrammal telepítem föl, hanem az eszközkezelő, driver frissítés varázslójával, ami egyrészt gyorsabb, másrészt nem rakja fel a TP-Link gané Wi-Fi kezelőjét, amivel legtöbbet csak a kavar van. A Windows Wi-Fi kezelője (WZC) ugyan sokkal fapadosabb, de legalább könnyű használni és kliens célokra tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!