Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "gáz" ha valaki egy munkásemberrel, gyári dolgozóval akarja összekötni az életét? Albérletben laknánk!
Mivel az anyádról van szó, inkább nem mondok semmit, mert nem esne jól neked.
De megvan a véleményem az olyan emberekről, akik gáznak tartják a munkásembereket.
Kedves kérdező.
Elmesélném nagyon szívesen anyukádnak , hogy amíg más a 3 diplomájával otthon ül mert a kutya se akarja alkalmazni addig a párom és én (meg még jó páran)egy raktárban dolgozunk , kétkezi munkát végzünk 2 műszakban és megkeressük a minimálbér 3-szorosát nettóban, albérletben lakva, vígan megélve százezres megtakarításokkal....szóval. Igaza volt itt valakinek. Anyukád korlátolt.
Egyáltalán nem gáz, és ha téged nem zavar ez akkor anyukád se zavarjon, mert köze nem sok van hozzá.
Nézd, én nem hiszem, hogy megtenném, mert lényegesen másabb az életfelfogásom, és az életstílusom, mint a gyári dolgozók jelentős részének.
Én például imádok színházba járni, nem caramelt hallgatni, gazdasági témákról beszélgetni, a vállalkozásom ügyeit intézni, stb.
Félreértés ne essék, diákmunka keretein belül én is dolgoztam gyárban, sőt építkezések során sokat érintkezem munkás emberekkel, pont ezért is mondhatom, hogy tapasztalatokból, és nem sztereotípiákból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!