Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szemét vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét vagyok? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

5 éve vagyok együtt a párommal aki már a férjem. Van egy kislányunk 1 éves. Én 26 éves vagyok a párom 28.

neki van 1 testvére de az egyik beteg, nem autista meg ilyenek de születésekor vérátömesztést kapott és nem lett teljesen normális. a helyzet az, hogy feljött már a téma hogy mi lesz ha nem lesz az apja, ki fog gondoskodni a Ricsikéről...(egyébként ő 24 éves)

Nem mondta, de szerintem magához akarja majd venni.

Én ezt nem szeretném. Nagyon taplóság szerintetek? Megmondom őszitén nem akarok másokkal együtt él csak én és a családom...

a másik probléma meg az, hogy a lakásunk 2 szobás, hol férne Ő el? Arrol nem is beszélve hogy + 1 embert etetni ellátni se kevés pénz.Ő 22 ezer ft-ot kap egy hónapba. Nekünk fizetni kell a lakáshitelt havi 58 ezer és akkor még a számla, kaja, a gyerek....Prom 120 ezret keres, nekem a GYES havi 28 ezer 3 családi pótlék 12 ezer.

2012. nov. 28. 11:07
 1/7 A kérdező kommentje:
elérítam : + családi pótlék
2012. nov. 28. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy gondoskodna a testvéréről, de nektek kell megbeszélnetek, közösen. Egyébként vannak nagyon jó bentlakásos otthonok - én is ismerek ilyet - ami nem "elfekvő", hanem nagyon gondos ellátást, foglalkoztatást kapnak a bentlakó fogyatékkal élők és még munkát is adnak nekik, amiért fizetést kapnak.
2012. nov. 28. 11:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem igazán "mertem" neki mondani nehogy úgy érezze hogy el akarom rakni láb alól a testvérét.

hogyan hozhatnám fel neki úgy hogy ne értse félre?

2012. nov. 28. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ő mondta már konkrétan így, hogy oda akarja költöztetni? Mert a "mi lesz vele" és a költözzön hozzátok között azért nagyon nagy különbség van. Ráadásul úgy vettem ki, hogy egyelőre nem aktuális a dolog.

De azt gondolom, hogy egy házasságban ilyen dolgokat meg kell tudni beszélni.

2012. nov. 28. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek.

A férjed sem azért született, hogy élete végéig ő gondoskodjon a tesvéréről.

Te pedig pláne nem azért születtél.

Maximum abban az esetben mennék bele a helyedben, hogy nálatok éljen, ha olyan jó anyagi helyzetben lennétek, hogy ez semmilyen problémát nem vetne fel, és fel tudnátok venni egy ápolót is, aki felügyel rá.

Szerintem ez nem gonoszság, te a saját családoddal akarsz együtt élni, nem a párodéval.

Én is így lennék vele.

2012. nov. 28. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem enyhe értelmi fogyatékos testvérem van húsz éves kora körül ő maga jutott arra a megállapításra hogy közösségbe szeretne menni mert otthon nagyon magányos. Ahogy korábban is írták ma már nagyon korszerű otthonok vannak nem úgy kell elképzelni mint régen a lerobbant kastélyokban. Eu-s támogatást is élvezett a terület. Tordason van egy gyönyörű otthon az az egyik legszebb. Sokszor foglalkoztatják a lakókat munkát is kapnak amely után fizetést is. Barátokat szereznek ami a való életben nem lenne könnyű. Közösségben vannak, nem bezárva hanem esélyt kapnak egy életre. Az enyhébb betegek még társra is lelnek odabent. Kirándulni viszik őket, programokat csinálnak nekik. FOGLALKOZNAK velük. Tényleg jól érzik ott magukat, otthon a négy fal magányában ezerszer rosszabb lenni. Nézzetek utána ennek mondd el a párodnak amit tapasztaltál, olvastál biztos elgondolkodik rajta. Mert neki is sokkal jobb.
2012. nov. 28. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Bármikor hazavihetitek látogatóba csak rajtatok múlik milyen gyakran pl hétvégére hetente kéthetente havonta ahogy nektek jó. Így ő és ti is teljes életet tudtok élni.
2012. nov. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!