Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét vagyok? (bövebben lent)
5 éve vagyok együtt a párommal aki már a férjem. Van egy kislányunk 1 éves. Én 26 éves vagyok a párom 28.
neki van 1 testvére de az egyik beteg, nem autista meg ilyenek de születésekor vérátömesztést kapott és nem lett teljesen normális. a helyzet az, hogy feljött már a téma hogy mi lesz ha nem lesz az apja, ki fog gondoskodni a Ricsikéről...(egyébként ő 24 éves)
Nem mondta, de szerintem magához akarja majd venni.
Én ezt nem szeretném. Nagyon taplóság szerintetek? Megmondom őszitén nem akarok másokkal együtt él csak én és a családom...
a másik probléma meg az, hogy a lakásunk 2 szobás, hol férne Ő el? Arrol nem is beszélve hogy + 1 embert etetni ellátni se kevés pénz.Ő 22 ezer ft-ot kap egy hónapba. Nekünk fizetni kell a lakáshitelt havi 58 ezer és akkor még a számla, kaja, a gyerek....Prom 120 ezret keres, nekem a GYES havi 28 ezer 3 családi pótlék 12 ezer.
Nem igazán "mertem" neki mondani nehogy úgy érezze hogy el akarom rakni láb alól a testvérét.
hogyan hozhatnám fel neki úgy hogy ne értse félre?
Ő mondta már konkrétan így, hogy oda akarja költöztetni? Mert a "mi lesz vele" és a költözzön hozzátok között azért nagyon nagy különbség van. Ráadásul úgy vettem ki, hogy egyelőre nem aktuális a dolog.
De azt gondolom, hogy egy házasságban ilyen dolgokat meg kell tudni beszélni.
Én teljesen megértelek.
A férjed sem azért született, hogy élete végéig ő gondoskodjon a tesvéréről.
Te pedig pláne nem azért születtél.
Maximum abban az esetben mennék bele a helyedben, hogy nálatok éljen, ha olyan jó anyagi helyzetben lennétek, hogy ez semmilyen problémát nem vetne fel, és fel tudnátok venni egy ápolót is, aki felügyel rá.
Szerintem ez nem gonoszság, te a saját családoddal akarsz együtt élni, nem a párodéval.
Én is így lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!