Milyen szöveget írhatnék szemét dobálással kapcsolatban? /bővebben lenn/
Figyelt kérdés
A földszinten lakunk, de a fölső lakók mindig dobálnak le valamit, vagy zacskót vagy ruhadarabot és fel sem szedik.
Arra gondoltam írni kéne ki valamit hogy ne szeméttelep legyen az erkélyünk előtt és kiragasztanám az ajtóra, az sem érdekel hogy majd mit szólnak, de valami igényeset.
És ötleteket várnék tőletek, hogy mit kéne írni.
2011. jún. 17. 19:45
1/4 anonim válasza:
Én össze söpörtem egy lapáton felvittem becsengettem és bájosan közöltem hogy vissza hoztam amit leejtett. Többé semmi nem hullott a fejemre
2/4 A kérdező kommentje:
hát igen, csak én nem tudom hogy ki volt az.
2011. jún. 17. 20:38
3/4 anonim válasza:
Egy buszon láttam a következőt: Intelligens ember nem szemetel. A többinek pedig TILOS!
4/4 anonim válasza:
Első vagyok: én is sokáig nyomoztam hogy ki az kiirással nem sokra mentem mert vagy letépték vagy mindenfélét ráfirkáltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!