Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor/miért néztek meg egy fiút (arcát és a szemét)? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
És mit jelenthet lehet az, hogy akkor sem fordul el az illető ha a fiú észreveszi hogy nézi és ő is ránéz és csak néznek egymás szemébe pár másodpercig? Én csak egy egyszerű ember vagyok, és csak akkor nézek meg egy lányt (többször is) ha tetszik :) Ha nem tetszik akkor nem nézegetem, ha pedig csúnyának találom akkor még bunkónak is érezném magam amiatt hogy megbámulom. De lehet hogy a lányok másképp működnek, és más miatt is megnéznek egy fiút. Nos lányok? :)2010. máj. 8. 22:20
1/16 anonim válasza:
hát én mindig csak akkor szemezek egy fiúval hogyha tényleg tetszik, mint ahogy a legtöbb fiú is csak akkor bámnul egy lányt ha tetszik neki, bár szerintem a fiúk szégyenlősebbek e téren.
2/16 anonim válasza:
Én ha megnézek egy fiút, akkor először az arcát. Ha nem tetszik, nem nézegetem, mert azt hiszi, hogy bejön nekem. Már volt egy kínos szituáció, mikor siettem a buszhoz, ami a hátam mögött jött, mellettem meg elhaladt egy srác, és hátranéztem, hogy lássam, hol tart a busz, erre ő azt hitte, hogy őt nézem, és visszafordult. Szóval ha tetszik a fiú, akkor a szemkontaktust keresem vele.
3/16 anonim válasza:
Így van, ha tetszik egy fiú, akkor szemezés és mosolygás alap!
4/16 A kérdező kommentje:
És ha nem mosolyog csak nézeget? :) (Mert pl van barátja és nem akar semmit, de nyilván valami miatt érdeklődik különben nem nézegetne) Ezért nem egyértelmű néha :)
2010. máj. 9. 15:52
5/16 anonim válasza:
hát akkor szerintem érdekled vagy tetszel neki. nem hiszem hogy csak úgy ok nélkül nézegetne téged:)
amúgy ezt én is átélem nap mint nap egy sráccal de én sem tudom hova rakni az egész dolgot.
6/16 A kérdező kommentje:
Ha többször is rádnéz akkor szerintem tetszel neki :) Én csak akkor nézek meg többször is valakit, ha tetszik :)
2010. máj. 14. 14:43
7/16 anonim válasza:
Én is csak akkor nézek meg egy fiút, ha bejön:D
Mostanában inkább a pasim szoktam nézni xD Tökre eltudom "csodálni" több percig is:D
16/L
8/16 anonim válasza:
Jézusom:D Ugyanígy vagyok egy sráccal..És nagyon remélem hogy tetszek neki,Ő nekem nagyon tetszik:/ Csak kicsit elbizonytalanodtam,mert nem lép,csak néz...Egy suliba járunk,és nem ismerem meg semmi,egyszer ráköszöntem de nem vette észre hogy neki köszönök...Na mind1:/ Amúgy én lefagyok ha rám néz,nagyon tetszik,csak nézem a szép zöld szemeit..:)Nagyon remélem hogy majd lép ha tényleg tetszek neki..:)
9/16 anonim válasza:
Amúgy ha néz,tökmind1 hogy mosolyog(mármint magamból kiindulva..Mert ha meglátom,nem bírok mosolyogni..mondom lefagyok,és csak nézek a szemébe:D) biztos hogy tetszel neki:)
10/16 anonim válasza:
Akkor nézem az arcát és a szemét, ha a farkát nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!