Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor/miért néztek meg egy fiút (arcát és a
szemét)? Bővebben lent.
ha tetszik egy csaj akkor megvárom amíg nem néz... majd utánna felmérem a testét arcra tuti jó. ha rám néz elnézek onnan szégyenlős vagyok nagyon.... Eddig még nem jöttem be senkinek és legszívesebben elbújnék a francba
20/F
2010. máj. 14. 16:59
Ha már a külsőt kell nézni akkor az összhatást nézem. Nem külön a szemet, vagy a testét, vagy haját, hanem így hogy összhangba van e. Meg néha a tekinét, amikor lepillant, vagy amikor fel. Ilyenkor sokakról kiderül hogy milyen helyes.
2010. máj. 14. 17:38
Nálam néha előfordul, hogy rajtaragad valakin a szemem, olyanon is, aki egyáltalán nem tetszik. Egy srác jön be igazán, de ő annyira helyes, hogy mást nem is tudok megnézni rajta. :) A "szem a lélek tükre" mondás igaz, sokszor már az arca elárulja valakiről, hogy milyen típusú ember. Egyébként nem rossz kiindulópont a hátsó fertáj sem. :D
2010. máj. 14. 20:26
én akkor nézek egy fiut ha helyes vagy éppen szeretem,de a barátnőmnek tetszik egy fiu,de ő mégse nézi ,de én azt szeretném,hogy egymás szemébe tudjunk nézni :D vagy bejösszneki és azért néz vagy azért néz,mert el akar csábítani ,hogy hidd azt,hogy szerelmes beléd és ha egyszer véletlen szakítana a pasijával akko te is ott leszel neki :) vigyázz vele én csak ennyit mondok és ha néz akkor egyszer tedd meg az első lépést és figyeldmeg,hogy milyen a viselkedése :D ha tényleg szeret és mondjuk meg kérdezed tőle,hogy szia hogy vagy? kösz jól és vissza kérdezi,hogy te? na akkor szeretne valamit;)
2010. máj. 14. 21:32
21:32 Azzal nem értek egyet, hogy ha visszakérdez, akkor tetszel neki. Velem is volt ilyen, hogy egy srác leszólított (pedig nem tetszett) és visszakérdeztem, mert nem vagyok bunkó. :DD
Amúgy én is azért nézek egy srácot így, ha tetszik.. Mindig az arcával kezdem.. és a szemeivel *.* Ha nem tetszene, igyekeznék elkerülni a pillantását, nehogy azt higgye, hogy mégis tetszik.. :) És én se szoktam mosolyogni, mert képtelen vagyok rá, ha belenéz a szemembe.. lefagyok és az az utolsó dolog, ami akkor eszembe jutna, hogy "mosolyogj már rá, te hülye" :DD
Na pacsi. 16/L
2010. máj. 15. 00:24
áááááhh imádom sp-t!!! :D jófej vagyok igaz?
2010. máj. 25. 21:41
Kapcsolódó kérdések: