Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a parom nem tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a parom nem tisztel elege?

Figyelt kérdés
sokszor mekerdeztem magamtol mar miert erdemlem ezt en? no vagyok!A parom szeret de, az a baj h nem egyutterzo nem tesz meg meg apro dolgogat se ertem minden nap iszik 1nap se birja ki, nem en velem van alegtob idot hanem a haverjaival, mivel nekem nincs jogsim ez azert is problema mert mindig oldjam meg a problemaim en magam azt mondja es egyeb dolgokban se szamithatok ra, mialat en erte mindent megteszek mindennel kiszolgalom o meg a fulet se mozditja hazjon s agyba rogy, nagyon az agyamra ment, soha nem lehet megbeszelni vele sokszor probaltam mar.

2012. nov. 26. 20:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az angol billentyüzeten is lehet ékezeteket használni (látod, nekem is sikerül, kivéve a kettös vesszöket (hosszú ö és ü - nem lehet megoldani), de az irományodban az ékezetek hiánya a legkisebb hiba.

Sokkal inkább az, hogy sok szót helytelenül írsz, a mondatokat nem tagolod vesszükkel, irásjelekkel, a fogalmazásod alig érthetö. (A félreütésektöl eltekintve, mert ha átolvasod a szövegedet, mielött elküldöd, ki tudod ezeket is javítani)

Mellesleg azért mert valaki NÖ, még nem jár neki tisztelet, ezt egy párkapcsolatoban ki kell érdemelni, és ehhez nem elég annyi, hogy csicskása vagy.

Mellesleg, ha ennyire iszik a párod, akkor súlyos alkoholista, ilyentöl tiszteletet várni igencsak ostobaság. Aki ennyire igénytelen a párválasztásban, mint te, az milyen alapon vár bárkitöl is tiszteletet?

A legokosabb lenne, ha külön mennél, elkezdenél dolgozni, megtanulni magyarul rendesen, és csak UTÁNA keresni egy igényesebb valakit magad mellé. De ehhez természetesen neked is sokat kell feljödni és megpróbálni olyan emberré válni, akit LEHET tisztelni.

2012. nov. 29. 13:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes az okfejtés. Nem azért jár tisztelet a kérdetőnek, mert nő, hanem azért, mert EMBER. És szerintem nem a tiszteletet kell kiérdemelni. A tisztelet alapvetően MINDEN embernek jár. Eljátszani el lehet, ahogy a bizalmat is, de ezek szerint nem kell tisztelni senkit, akit még nem ismerünk? Elég fura lenne, ha a többség így gondolkodna.
2012. nov. 29. 21:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Kedves nem azert jar a tisztelet mert no vagyok,hanem azert mert ember vagyok .Espedig ha minden tolem telhetot megteszek erte,akkor miert nem erdemelnem meg a tiszteletet azzal ,hogy o is megtenne ertem amik kerek?Talan ha tanultal volna pshiologiat?NEM lennel onfeju! Azert mert a betuket veletlenul elutottem meg nem jelenti ,hogykulturatlan vagyok.A KOMMENT helyet irtad volna ,h hogyan lehet ekezetet tenni mert nalam nem lehet !!!
2012. dec. 3. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!