Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnem ha a parom talalkozna a csaladommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

En sem nagyon tartom veluk a kapcsolatott.

14 eves voltam amikor Budapestre jottem gimibe, kollegiumba laktam es az egyik osztalytarsam aki a mai napig jo baratnom , szerzet nekem munkat edesapja bufejeben. A szuleim surun italoznak nem sokat foglalkoztak velunk, egy masfelszobas romos hazban eltunk ahol se furdo se wc nincs. A noverem meg veluk el mert a ferje elhagyta a 3 gyermekukkel egyutt (22 eves).

En 20 vagyok dolgozok es szeretnek fosulira menni bar mar most is buszke lehetnek magamra mert eretfsegim van.

3 eve vagyok egyutt a baratommal lassan 2 eve elunk egyutt neki normalis csaladja van es karacsonykor szeretne megismerni a csaladom.

Meg valami, apam roma szarmazasu anyum nem es rajtam egyaltalan nem latszik.

Felek hogy ha megismeri oket mar elvesztem elotte a tekintejem, buszekesegem - ertitek?

2012. nov. 26. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudod, mar a kapcsolatotok elejen elkellett volna mondani a parodnak,h apukad roma szarmazasu. Nem hiszem, h a sracot zavarta volna. De mostmar egesz eletedbe azon fog aggodni, h baratod veletlen megtudja. Szerintem ulj le a paroddal beszelgetni es mondj el neki mindent, azt is h feltel elmondani, mert szegyelled,h ilyen korulmenyek kozott nottel fel stb... Egy "kicsit" furcsa nekem, h titkolozzol a parod elott. Bar nem ismered a parod, de biztos vagyok benne, h teged szeret es nem fordit hatat neked a csaladod miatt. Szerintem mutasd be a csaladodnak es szerintem utana tuti,h o se akar a csaladod kozelebe menni, de megfogja erteni, h te min mentel keresztul. Legy oszinte a paroddal! Menni fog!
2012. nov. 26. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp készítsd fel, mire számítson ha odamentek, ne szépíts. Biztos meg fogja érteni, hogy miért nem örülsz a találkozásnak és még fel is fog rád jobban nézni, hogy te ebből kitörtél. Aztán ha egyszer elmentetek, valószínűleg ő se fogja eröltetni többet. De látnia kell, hogy honnan jöttél, azért ott laktál 14 évig, és jobban meg fog érteni téged és a törekvéseid.
2012. nov. 26. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha egy párkapcsolatban a tekintély és büszkeség szóba kerül, az már elég nagy gond. A szeretetbe nekem nem fér bele semmi ilyesmi.

Egyébként csak ismételni tudom az előzőeket, ha szeretitek egymást, akkor ez nem lesz gond. De először neked kéne magadban helyretenni a származásod, a saját életed, a családod, mert szerintem Te magad sem fogadtad el teljesen, ami van. Nehéz lenne elvárni, hogy a másik megtegye.

2012. nov. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!