Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a parom nem tisztel elege?
Ne haragudj hogy ezt mondom. Én ismeretlenül sem tudlak tisztelni, hiszen te sem tisztelsz meg senkit azzal, hogy legalább helyesen írj ha már segítséget, tanácsot vársz..
Ha én ismeretlenként nem tudlak tisztelni akkor tedd fel a kérdést magadnak. Vajon mit rontottam el, hogy az sem tisztel aki ismer???
Óriási tévedés, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. Ez mindig a tisztelő jellemének adottsága, sosem a tisztelet tárgyán múlik, hogy van-e vagy nincs.
A tiszteletadás egy tulajdonság, a tisztelő tulajdonsága.
A párodnak nincs ez meg.
A tisztelet igenis kijár mindenkinek, véleményem szerint. Viszont az igaz, hogy ha valaki nem tisztelettel fordul az emberek felé, akkor mások sem igen fogják tisztelni. Szóval ez kölcsönösen működhet. De ha Te, kedves kérdező, tényleg tisztelettel fordultál felé és nem tettél semmit, ami ezt válthatta ki a "párodból" (az írásodból amúgy abszolút ezt tudom leszűrni), akkor tényleg hagyd el inkább! Ugyanis NEM szeret igazán, csak kihasznál és élvezi, hogy kiszolgálod, megteszed, amit akar. NE tedd! Nem ezt érdemelnéd!
És azoknak, akik a kérdező helyesírását kritizálták, csak annyit írnék, hogy nem mindig az ember tehet a rossz helyesírásról.... nem emiatt kell tisztelni vagy nem tisztelni valakit (szerintem). Léteznek diszgráfiás emberek is, sőt, aki nem "magyarországi magyar", hanem például Romániából származik, az se mindig úgy ír magyarul, mint kellene helyesen. De erről nem ők tehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!