Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klasszikus ajándékoknak is örülünk(15 éves vagyok):D
pl. körömlakk,esetleg smink, egy felső, vmi ékszer
most így reggel csak ennyi jutott eszembe, de ha van még vmi akkor írok:)
Én nem vennék sminket a barátnőmnek. Főleg 15 évesen.
Közös élményeket adnék neki: mozi/színházjegy, meglepetésbuli a barátaival, sütsz neki tortát (anyukád segítségével).
5-ös: ez nem igaz!!!
Egy 15 éves fiútól egyáltalán nem ciki, ha tanácsot kér a tapasztaltabbaktól etéren!
Hát, figyelj. Én 14 éves vagyok, és lány. Nincs barátom, de ha lenne, sem várnék el tőle nagy dolgokat. Maximum valami csokit, hogy tudjam, gondolt rám. Tehát valami jelképessel mindenképpen lepd meg. (: Szerintem ez jó pont.
Amúgy én nem ismerem, de általában örülünk mindennek, ami csajos (ékszer, parfüm (de nem ilyen 30e forintos, az már nagyon komoly, és nagyon drága, hanem egyszerű, de finom), csoki, könyv (én szeretek olvasni :) ), plüssmaci (kizárólag baráttól! valamiért barátnőtől szülinapra, vagy akármire nem szeretnék plüssmacikat kapni, mert az olyan, mintha nem ismerne. de ha fiútól kapnám, szerintem örülnék, hiszen aranyosak.. ezt nem lehet egyszerűen megmagyarázni :D )
Szóval szerintem vegyél neki valami ilyesmit. Szerintem bárminek örül, ha tőled kapja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!