Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én keresem megszállottan az álompasit?
Álompasi nem létezik. Mindenkinek van valamilyen hibája.
A lényeg az, hogy ezek ne valami hatalmas hibák legyen, pl. megver, alkesz, hanem aprók, nem dobja a zoknit a szennyesbe, kicsit feledékeny, hasonlók.
Én mindig azt figyeltem, hogy ki mennyire illik hozzám, akar-e családot, házasodni, mennyire kedves, szóval ilyen nagyobb dolgokat figyeltem, hogy abban ne legyünk nagyon különbözőek. Külsőből nekem nyolc, de ne hányjam el magam tőle. Nagyon sok féle férfi tud tetszeni, velem egy magas, magasabb, rövid hajú, bár a hosszú a gyengém, szakállas, sima arcú, szemüveges, stb. Leginkább a kisugárzástól függ minden, mert nem egy férfi ilyen kis teszetosza tutyi-mutyi volt, mint egy kisfiú, jó hogy nem velem töröltette ki a s*ggét sz*rás után.
23/L
17:26
szóval az ember legyen olyannal akivel nem érzi boldognak magát, csak azért nehogy 40 évesen egyedül maradjon. mert milyen köcsög dolog már kilógni a társadalom megszokott és követendő idiljéből?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!