Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én keresem megszállottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én keresem megszállottan az álompasit?

Figyelt kérdés
És nektek milyen az álompasi? Külső + belső
2012. nov. 25. 13:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
és ha meleg?
2012. nov. 25. 13:41
 12/27 anonim válasza:

Nem, nem csak te. :)) Én is keresem, de nem találom. :S

Olyan jó volna már valakit szeretni, aki szintén szeretne engem.

Nekem a visszafogottabb, egyszerűbb fiúk tetszenek, akik viccesek, de ha kell komolyak... A hűség, őszinteség meg ugye alap.

Külsőre a férfias, barna hajú, barna szemű fiúk jönnek be. :)

18/L

2012. nov. 25. 13:46
 13/27 Thom12 ***** válasza:

Bizti sokan vagytok!

Tessék itt vagyok, mint lehetőség!

Ha gondolod írj!

Én álmaim nőjét keresem!

Hány éves vagy kedved kérdező,

merre laksz, neked mi az álom?

2012. nov. 25. 13:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem butaság az ilyen hozzáállás. Azok a nők, akik így gondolkodnak tipikusan abba a kategoriába tartoznak, akik nem szeretnének kihasználni másokat. Csak olyan kell nekik, akik számukra tökéletes, nincs megalkuvás, mert tudják, hogy ez az a minőség szint amit nem hagynának el előreláthatólag. Ha meg egy középszerrel raknák össze magukat pótlékkén, arról úgyis tudják előre, hogy előbb utóbb muszály volna elhányni, ha jön egy számukra jobbféle. Csak gyötörnék ezt a szerencsétlent, becsapnák előre. Előre megtörnék a lelkét, és ezt el akaják kerülni. Így inkább nem fognak bele mindenféle szírszar kapcsolatba, hanem várnak a tökéletesükre.
2012. nov. 25. 13:48
 15/27 anonim ***** válasza:
Akkor ne tovább, mert ÉN vagyok az álompasi. Olyanokat szoktam álmodni!
2012. nov. 25. 13:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Na milyeneket??? :D
2012. nov. 25. 13:51
 17/27 anonim ***** válasza:

Naaa itt vagyok.:D

Senki többet harmadszor?:D

2012. nov. 25. 13:55
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem, én is keresem az álomnőt, de kezdek ráébredni lassacskán hogy élőben nem létezik.
2012. nov. 25. 14:09
 19/27 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

És ezt a kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy a lanyok kb hány százaléka keresi az álompasit, vagy ki adta már föl

2012. nov. 25. 14:10
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Én meg az álomnőmet keresem, de a mai lányokon elnézve elszomorodom és kiábrándulok a női nemből.
2012. nov. 25. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!