Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen megszoktad összeköltözés után, hogy a párod olykor böfög, pukizik, nem üde a lehellete, izzad, néha pár napos - zsíros a haja . Stb? Nem volt illúzióromboló?
"Ami egy pukival együtt elillan a szélben, az sose volt szerelem." /Arisztotelész/
20L
milyen hülye kérdés már ez?
mégis kinek vannak ilyen illúziói, hogy a kedves párjának valószínű öntisztuló nem zsírosodó haja van, nincsenek bélgázai és valószínű nem is izzad?
mi még nem élünk együtt, de voltunk már a másiknál beteglátogatóba, elláttuk a másikat, hát ott is voltak ilyen dolgok, sőt vannak cifrább történetek is
ettől kétlem, bárki (normális ember) kiábrándulna...
"Nem volt illúzióromboló?"
Kíváncsi vagyok, milyen illúziói vannak annak, akiben egy világ dől össze, mikor reggel a párjának ébredés után egy másodperccel nem friss a lehellete. Mikor összeköltözik két ember, már van annyira érett(elvileg), hogy nem dédelget olyan álmokat, hogy a párja naponta hajat mos, fizikai munka után is illatos, vagy hogy nem működik az emésztése - esetleg fotoszintetizál.
Ó, értem már, tehát a válasz helyesen:
"Egy férfi-nő kapcsolatban egész egyszerűen nem fér bele az, hogy a párunkat így lássuk, illetve, hogy mi magunk így mutatkozzunk előtte. Ez öl meg minden kapcsolatot, kiírtja a tiszteletet, kioltja a testi vágyat."
Drága kérdező!
Van egy árnyalatnyi különbség a "hülye vagy" és a "hülye kérdés" közt. Mellesleg válaszolt rá, mégpedig a legegyértelműbben, ahogyan erre a kérdésre válaszolni lehet. Érdekes módon nagyjából mindenki egyetért abban, hogy nincs ebben semmi illúzióromboló, és ez természetes dolog, hisz emberek vagyunk. Akkor mégis mi a probléma? Hogy a média elhiteti veled, hogy tökéletesnek kell lenned? Hát hidd csak el, fogyassz, szorongj.
Nincs helyes válasz, mert én nem voksoltam semmire, csak feltettem egy kérdést, mert kíváncsi voltam, másoknak okozott-e ez báminmű problémát vagy sem-
te pedig légy kedves, fejezd be ezt a magas lóról való odamodogatást, sok száz kérdést találsz még itt, ami az ínyedre való lehet, ha az enyém nem tetszett.
h-lye p-csa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!