Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estetek már bele valakibe, aki biztosan nem lehet a tiétek?
Velem rendszeresen előfordul. Az egyik tanárom van nekem is az első helyen, aztán a feleségem pár barátnője.
Szóval van jó pár ilyen eset. A tanárnéni még nem olyan nagy gond, mert ott a spórolt pénzemből korrepetálást kértem és így legalább a lakására eljutottam. Igaz, nem történt semmi olyan, amiről ábrándoztam :)
A nejem barátnői felé nem merek közeledni és tisztességtelen lenne, de legalább nem az a férfi vagyok, aki veszekedik a vendégsége beröppenő barátnők miatt. Különösen az egyikért vagyok oda, szerintem teljesen bele is bolondultam. Tudom, hogy semmilyen formában nem lehet semmi, de attól még bennem a nagy viharok nem csendesednek.
igen töbször is szerelemes voltam, sok lányba akik ne lehetnek az enyém.
18/F
Ó, de hányszor. Ezzel jár az élet. :)
23/L
Előfordul. A tini szerelmeket nem említeném, mert úgy gondolom, akkor voltam még elég fiatal ahhoz, hogy bárkibe bele szerettem volna, aki kicsit is megdobogtatja a szívem.
Egy este elindultunk egy buliba a párommal, direkt megkértem előtte, hogy rengeteg lesz a közös ismerős, kontrollálja már magát annyira, hogy nem issza idiótára magát. Hát nem idiótára itta magát, hanem konkrétan nullára... Az asztal alól kellett kirángatniuk a haveroknak. Azt hiszem nem kell elmondanom mennyire csalódott voltam. Őt szépen hazakísértük (levetkőztettem, bedőlt az ágyba és se kép se hang). Ezután én visszamentem a buliba, de nem volt túl jó kedvem. Hát közre fogtak az ismerősök ismerősei és beszélgettünk jókat, kicsit elvidítottak, kérdezték mennyire gyakori eset ez, ne legyek már kibukva miatta, blabla. Aztán egyikőjük felkért táncolni és végül vele lógtam egész éjjel. Beszélgettünk, nevetgéltünk, táncoltunk, ittunk. Annyira működött közöttünk a kémia, hogy elmondani nem tudom, eszméletlenül nehéz volt kibírni, hogy ne vessem rá magamat. (hát nem a srácon múlt a történet egyébként) Hozzá tartozik a sztorihoz, hogy a srácnak is van párja, tehát jobb hogy így alakult. Viszont az a vonzódás, a vágy, amit akkor éreztem az brutálisan durván megmaradt bennem és bár azóta alig beszéltünk, nem is találkoztunk, még mindig megdobbantja a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!