Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe szerelmes vagy, elhagynád azzal a dumával hogy nem illettek össze?
De ha valaki nem illik össze a másikkal nem kezd vele kapcsolatot szerintem..
De már az elején meglett mondva hogy milyen ember vagyok és akkor nem volt baj...
Ha nem illenek össze , de külsőre tetszenek egymásnak és a szex jó, akkor abba belemennek általában, amíg nem találnak olyat akivel minden jó, és aki mellett sátrat vernének.
De ha külsőre sem tetszenek egymásnak és belsőre sem, és totál más az életfelfogásuk, egyik pölö bulizna vásárolna minden nap a másik meg családcentrikus gyereket akrna ésatöbbi akkor azok nem jönnek össze-
én hagytam el így...
mert szeretem meg minden de képtelen vagyok normális párkapcsolatra, máshol olyan szinten alkalmazkodni meg az elvárásainak megfelelni
túlságosan szabadságszerető vagyok, így inkább hagytam hogy találjon valakit aki megadja neki amit én nem tudok és boldog lehet
Nálunk nem volt olyan hogy az egyik inkább bulizna minden nap a másik meg családot akart volna.
Mindketten inkább az a otthonülős típus vagyunk, külsőre is hasonlitottunk pár dologban, és ha tényleg nem illettunk volna össze az már hamar kiderült volna ugyanis reggeltől estig beszéltünk minden nap, és akármit mond sok volt a közös bennünk...és külső emberek is ezt látták meg hogy aranyosak voltunk együtt, és jól egymásra találtunk..
A baj inkább vele van és nem velem...mert bennem a legapróbb szálkat is meglátja de magában semmit..
4#:
Hát nem veszed észre hogy pont ezzel teszed boldogtalanna ?!
Ahelyett hogy azt számolná mennyi ideje vagytok együtt ehelyett azt kell szakítottál vele..
És te sem azért hagytad el hogy jó legyen neki, hanem hogy neked legyen az...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!