Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy roma fiúba viszont tudom, hogy a családom ellenezné. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Főként olyan vélemények érdekelnének ahol a szülő(k) ellenezte/ellenezték a kapcsolatot. Mennyire ment ez a kapcsolat rovására? Mennyire megoldható az, hogy a fiú sose mehet a lányhoz, a lány meg mindig a fiúhoz? Hogy esetleg titokba lennének együtt, vagy nagyon maximum tudna róla a család de tabu téma lenne itthon.(de inkább a titokban..)
2012. nov. 21. 03:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha neked megfelel hogy ha esetleg elmúlna a szerelem és szakítani akarnál, de ő nem hadja ezért zaklat, megfenyeget téged, a családodat, nehagy isten az új barátjaidat megveri, megkéseli akkor hajrá. Roma gyerekkel nem szabad összejönnie magyar lánynak. Kívétel ha a roma gyerek beismeri hogy van cigánybünőzés, ő is utálja az olyanokat akik iyleneket csinálnak, van munkája, jó baráti köre. Ilyenből van kb 3-5% szal kevés.
2012. nov. 21. 03:14
 2/21 anonim ***** válasza:
46%

Ez attól függ hogy hány éves vagy /szerintem 15-17 lehetsz/

Ha szerelmes vagy valakibe ne törődj senkivel,ha megér az a fiú annyit akkor legyél vele,a családod úgyis mindig melletted,veled lesz akármit is teszel.

2012. nov. 21. 03:48
 3/21 A kérdező kommentje:

nem beszéltem vele és nem is fogok a cigány bűnözésről.ne haragudj álljak elé mondjam neki, hogy ha elismered, hogy van oké, ha nem akkor szia?

18éves vagyok amúgy

2012. nov. 21. 03:55
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Roma fiúval ne kezdj ki, mert nem éri meg! Gyálon laktam kis ideig, és volt egy híradás a TV-ben. "Egy fiatal lányt többszörösen meglőttek Gyálon, persze azonnal bele is halt sérüléseibe" Sajnos a lány Magyar volt, a cigány meg roma... Sajnos ez csak egy eset abból, ami ilyenkor történik! Bármennyire is jól néz ki(Amit már eleve csodálok, hogy egy cigány jól nézzen ki), NE menj bele a kapcsolatba, és ilyen téren hallgass a szüleidre! Volt egy barátnőm, aki cigány gyerekkel járt, nagyon szerelmes volt belé, a szüzességét is Ő vette el. Rá pár hónapra, eltűnt a telefonja a barátnőmnek, majd kisebb pénzek stb. Eleinte nem tudta, hogy hogyan, azt hitte, hogy elhagyta, (Mert nem is gondolta az igazságot, vagy nem akarta?!)de persze, hogy a roma(cigány) gyerek lopdosta!

Vagy mondjak még példákat? Hogy ha szakítanál vele, mert ugye egy ilyen kapcsolat nem tart örökké, akkor legjobb esetben csak a barátaidat késeli meg, vagy megveri.(Akár a torkát is elvágja) Sajnos ezekben van egy ilyen ösztön, mint az állatokban, és nagyon nehéz kiirtani azt az ösztönt, persze valakinek sikerült. Aki dolgozik normálisan, becsületes Roma, de persze nagyon kevés. Egyel sem találkoztam még sajnos!

Én azt mondom neked kislány, hogy ne kockáztass, nem éri meg!

Hallgass a szüleidre, nem beszélnek hülyeségeket, nem akarod Te azt az életet ami várna rád azután! Keress magadnak Magyar pasit, vagy Németet, vagy akármilyet csak NE CIGÁNYT! Te fogod nagyon megjárni, mi csak tanácsokat adhatunk a saját, vagy mások tapasztalatai alapján!

Üdv: Anonymus

U.I: Remélem, hogy megfogadod a tanácsunkat, és nem vágsz bele! Dönts jól, mert a döntés a Te kezedben van MÉG! Ha összejössz vele, majd szakítani akarsz, utána már nem a Te kezedben lesz a döntés!

2012. nov. 21. 05:15
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Elfelejtettem írni, hogy azért ölte meg a barátnőjét, mert az szakítani akart vele! Majd a cigány be vallotta tettét, ámbár azzal védekezett, hogy: "Ha az enyém nem lehet, akkor másé sem!" Ez kérlek szépen a tipikus CIGÁNY mentalitás: "Ha az enyém nem lehet, akkor másé sem! Minden engem illet, ha másnál van, akkor el kell venni!" stb.
2012. nov. 21. 05:18
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

A körülményeket nem ismerjük. Pedig ez fontos lenne. Az övék egy nagyon zárt világ, ha sokat is jársz oda, nem tudni mennyire leszel kívülálló. Különbségek lehetnek a vérmérsékletben, a gondolkodásmódban is.

A szülők nyilván tartanak ezektől, a rossz tapasztalatok miatt teljesen érthető, hogy féltenek.

Ha a fiúval tényleg egy hullámhosszon vagytok és tudtok egy olyan helyet, ahol összejártok (nem lehet mindig parkban és kocsmában lenni) és ha a kapcsolatotokat tudjátok függetleníteni a családjaitoktól, akkor működhet, de ez hordoz konfliktuslehetőségeket. Végső soron ti jártok és nem a környezetetek.

Szerintem gondold át, hogy ez mennyire komoly.

2012. nov. 21. 05:20
 7/21 anonim ***** válasza:

Gondold át mennyire lehetne komoly a kapcsolatotok. Ne feledkezz meg hogy az ő kultúrájukban egy nő szerepe más mint egy férfié. Kérdés ő mennyire eszerint él. És ha úgy érzed őt akarod akkor állj ki magadért. Ha bizonytalan vagy akkor adj előbb időt magadnak, és tényleg gondold át, hogy megéri e a családi viszály egy nem tartós kapcsolatot.

De csak azért tiltani tőle mert cigány, az elég gáz.

2012. nov. 21. 07:33
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

Gáz vagy sem, bárkire potenciális ellenfélként tekintek aki a lányom közelébe megy. Ha ez a személy ráadásul cigány... Akkor különösképp sokat kell neki bizonyítani, hogy ne húzzam fel az első fára ami az utamba kerül. Miért?

Mert igenis VAN cigánybűnözés. Igen tudom vannak kivételek. De ezen kevéske cigány aki kivételnek tekinthető meg fogja érteni, hogy miért féltem tőle az egyetlen csöpp lányomat. És már csak azért is bizonyítani akarja hogy ő pedig más. És így nyerhet. És én sem vonulok dutyiba... :)

2012. nov. 21. 07:47
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
Komolyan nem értem. Ezer meg ezer jó nő/pasi van aki szabad, és soknak olyan kell aki eltér színben,kultúrában stb. Elfogadhatatlan hogy fehér létedre ebben gondolkodsz.
2012. nov. 21. 08:26
 10/21 AndreaMariann ***** válasza:

Én voltam együtt félcigánnyal,és vérmérsékletben igazán verhetetlen volt,a szakításunkkor őrülten viselkedett,hívogatott,követett autóval,leskelődött,és a többi.Alig tudtam megszabadulni tőle,és majdnem megőrültem én is.

Az a helyzet,hogy a neveltetés,az számít nagyon.Ha ő azt látja,hogy az apja megcsalhatta az anyját,de az anya mindenben engedelmeskedik,és nem léphet félre,és mindig "kikap",ha később lesz kész az ebéd például,akkor Ő nem is láthatja,milyen az ideális párkapcsolat.Nem tudhatja.Aki olyan helyen él,ahol a lopás mondjuk minden napos,a káromkodás,olyat is ismertem,akik a pár éves gyerekeik szeme láttára szexeltek,mert kicsi volt a ház.

Ha a szerelmed nem ilyen családban nevelkedik,attól még igen csak heves vérmérséklettel és birtoklási vággyal lehet megáldva.Az egyik legkedvesebb barátom cigány,de ő is gondban van,ha szerelmes,és nem kapja meg azt,akit akar.Semmi sem biztos,sosem,és nem általánosítok.

Egyébként pedig a kérdésedre a válasz:

A kapcsolatnak nagyon rosszat tesz,ha a szülők ellenzik a kapcsolatot.Nagyon nagyon rossz dolog.Eleinte nem figyel oda az ember,mert szerelmes,de később olyan ügyesen megmérgezi a szívét,hogy csak ámul-bámul.Ez az én tapasztalatom,életem szerelme elhagyott,mert a gazdag családjának túlságosan szegény voltam.

2012. nov. 21. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!