Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha a párod bevallaná, hogy roma?
Figyelt kérdés
nem látszik rajta, huzamosabb ideje együtt vagytok.2012. okt. 21. 13:20
1/10 anonim válasza:
Ha nem látszik rajta,nem viselkedik úgy nem olyan a családja akkor nem rúgnám ki.
3/10 anonim válasza:
Semmit,az a fontos hogy viselkedik veled,és nem a származása!!
4/10 anonim válasza:
A sok baromfi azt hiszi,hogy az számít,hogy mi van rajtad,vagy hogy hova születtél,pedig egyáltalán nem.Az számít ki vagy.Én jártam már cigány csajjal,és tudtam róla,mert nagyon látszott a bőre színén,de ez csak olyan mellékes ,lényegtelen dolog,mint hogy milyen márkájú cipőt hord.A tököm tele van a sok előitéletes idiótával,mint ha olyan sok cigányt ismernének,mint én,akkor talán adnék a szavukra,de nem.Köztük is van dolgos,szorgalmas ember,meg naplopó semmirekellő,de ez olyan,mint a rockereknél,csak azért ,mert néhányan naphosszat vedelnek,már mindegyiket alkoholistának nézik.Ezért tart itt a magyar nép,csak panaszkodni,meg széthúzni tud,összetartás,és egymás segítése helyett.
5/10 anonim válasza:
Ha mondjuk 10 éve együtt vagyok vele, akkor talán nem dobnám ki, egyébként igen. A vér nem válik vízzé, és ki tudja mikor tör elő benne a primitív bűnöző állat, amilyenek a cigányok általában.
6/10 anonim válasza:
ennyi idő alatt nem jöttél rá? azigen. AKkor nagyon roma lehet :) ha se a beszédén se kivülről, se családján nem látszik.
8/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egyáltalán nem látszik rajta. Ráadásul nem kerültél kapcsolatba az ismerőseivel és a rokonaival? A vér pedig nem válik vízzé, de mindjárt jön vagy 10 hozzászólás, hogy á, én ismerek rendes cigányokat, nem kell általánosítani és a többi baromság.
9/10 anonim válasza:
én olyannal sem járnék akinek volt már olyan bármennyire is tetszik
nekem is vannak barátaim közülük de nem jelenti azt,hogy gusztusom is
10/10 anonim válasza:
Amennyiben eddig nem vetted eszre rajta, akkor ezek szerint kivetelt kepez az illeto a ciganyok taboraban. Igy pedig nem szamit, hiszen a kivetel ritka es orulunk neki. SZemely szerint segitenek neki meg jobban beilleszkedni a tarsadalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!