Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Estetek már bele valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Estetek már bele valakibe, aki biztosan nem lehet a tiétek?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, ennél már több eszem van, de tévedtem. Igazi kérdésem talán nincs is, de akkor itt most kibeszélhetjük a nagy, viszonzatlan szerelmeinket, mit szóltok hozzá? :) 23f
2012. nov. 25. 01:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én már igen
2012. nov. 25. 01:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem :)
2012. nov. 25. 01:55
 3/15 anonim ***** válasza:
De beszélj...
2012. nov. 25. 01:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Ahaaa 13 évesen szerelmes lettem a napközis tanárnénibe :D Olyan feneket meg lábakat azóta se láttam :D

21F

2012. nov. 25. 01:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Na akkor kezdem a kibeszélést :) Barátilag beszéltem egy csajjal, akitől abszolút nem akartam semmit (például azért, mert mindketten foglaltak vagyunk), aztán egyszer csak bumm, rózsaszín köd és gombóc a torokban. Mindenesetre 99%, hogy nem lehet köztünk semmi, meg látni se nagyon fogjuk egymást (eddig sem találkoztunk túl sokszor), én pedig úgy érzem magam, mint egy elsőosztályú idióta. Következőt :)
2012. nov. 25. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
4 válaszoló hát az ugy érdekes :DD
2012. nov. 25. 01:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja...egyszer egy csalánnal teli gödörbe.Na az se lett az enyém.:D
2012. nov. 25. 02:02
 8/15 anonim ***** válasza:

óóóó igen ....

túl nagy volt a korkülönbség. Mindketten odavoltunk a másikért, nem volt viszonzatlan a dolog pont ezért volt olyan rossz. totál idiótának éreztünk magunkat, de hát a szívnek nem lehet parancsolni. Mindenesetre az idő és a távol lét sokat segített.

2012. nov. 25. 02:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Én netes társkeresőről szerveztem randit magamnak (én 20 ő 40). Elvoltam kenődve, úgy éreztem minden mindegy, ezért mertem belevágni. Szerintem akárki jött volna, belesek. Ő ráadásul elég jó hapsi is volt. Pár smst még váltottunk utána, aztán eltűnt. :( Az az igazság, hogy elég ronda vagyok, ma már belátom, így ez lehetett az ok.

Két hétig szerelmesen ébredtem. Biztos tudja milyen ez, aki átesett rajta.

2012. nov. 25. 02:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja és azóta egyszer újra találkoztam vele, hirtelen ott jött szemben velem, karján a barátnőjével. Ez a találkozás, olyan sorsszerű volt, mivel nagy esély nem volt rá. Nem köszöntünk, lehet, hogy le se esett neki, ki vagyok, de a szemembe nézett :) Érdekes az élet.
2012. nov. 25. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!