Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem cigizik nem alkesz, nem játékgépezik, nincs agyontetoválva és nem tárgyként bánik a nőkkel, akkor az már nem is férfi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 15:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%
ja és a kérdező egyáltalán nem önsajnálós, csak egy tényt megállapított, ami valóban létező dolog, és felmerült benne, hogy miért van ez. Teljesen normális, hogy megkérdezi erről a nők véleményét. utolsó voltam.
2012. nov. 24. 19:25
 22/28 anonim ***** válasza:

#20:

"Amikor már saját egzisztenciád van, saját lakásod, vállalkozásod, autód, majd akkor ne félj dögleni fognak érted a csajok" - igen, ez a másik csapda.

Ugyanis hiába van szakértelmed, hiába beszélsz több nyelvet is akár, nem garancia a fentiekre, amiket említettél. Sőt, pont az ellenkezője az igaz legtöbbször. Nézd meg pl. a politikusokat, milyen szakértelmük van, illetve több perces videót lehet összevágni abból, amikor angolul nyilatkoznak. Aztán mégis jól élnek, ugye? Továbbá nézd meg a híres költőket, festőket, életükben nyomorognak, haláluk után meg csillióért adják-veszik a képeiket.

Kb. 10 éve volt egy olyan eset, hogy a Kelenföldi pályaudvaron agyonvertek a MÁV-os biztiőrök egy hajléktalant, mert nem akart kimenni aludni a váróteremből a zimankóba. Később megtalálták nála az orvosi diplomáját.

2012. nov. 24. 20:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Javítás:

több perces videót lehet összevágni az őőőőőőzésből, amikor angolul nyilatkoznak

2012. nov. 24. 20:18
 24/28 anonim válasza:
De férfi. Meg kell találnod a hozzád illő lányt ennyi :)
2012. dec. 6. 21:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem Ő lenne a férfi!
2012. dec. 8. 19:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Azok a pasik akiket te a kérdésben említesz azok határozottak. Nem fosnak be a nőktől. Ezért is van sikerük a nőknél. Amíg magadba fordulós kis hisztis kölyök vagy addig lehetsz te akármilyen rendes nem fogsz kelleni senkinek, max vmi lelki beteg csajnak.
2012. dec. 8. 19:41
 27/28 anonim válasza:
49%
Az a gáz, hogy napiszinten vannak már ezek a kérdések itt gyk-n. -.- Ha nő az illető akkor azt kérdezi, hogy ha nem szupermodell, tötörötööö akkor miért nem kell senkinek, ha pedig férfi akkor ilyen depis emós miért nem kellek senkinek szöveggel. Könyörgöm, miért nem írtok egymásnak privátot? Ja mert ti is az átlagfelettit akarnátok? :) Valami ilyesmit sejtek a dolgok hátterében.. 24 L
2013. márc. 24. 17:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Nos, az én párom, 33 éves 11 évvel vagyok fiatalabb, hát mit is mondhatnék róla, olyan mint "EZEL" (EZEL - Bosszú mindhalálig-ból), engem mindig is az ilyen férfiak vonzottak, határozott, ugyanakkor, él-hal értem, és én is érte, 5 éve vagyunk együtt.
2013. márc. 24. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!