Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem cigizik nem alkesz, nem játékgépezik, nincs
agyontetoválva és nem tárgyként bánik a nőkkel, akkor
az már nem is férfi?
"Aki normális, az így jár manapság"...ez tényleg az önsajnáltató kategória, nem rinyálni kell hanem lazán ismerkedni.
2012. nov. 24. 16:27
"Aki normális, az így jár manapság" Ez nem önsajnáltatás szerintem, csupán egy teljesen korrekt és helyén való ténymegállapítás.
2012. nov. 24. 16:32
Férfinak férfi, csak nem alfa. És mint tudjuk, a nők az alfákra buknak, nem ránk.
2012. nov. 24. 16:48
Add meg nekünk a mindennapi önsajnáltató, igazságtalan élet miatt rinyáló embert.
Ááááámen.
2012. nov. 24. 17:10
Mikor fejezi már be végre a sok idióta ezt az alfa hímes f@szságot?Úgy beszél itt mindenki a nőkről,mintha ostoba ősemberek lennének.A kőkorban lehet ,hogy a dominancia volt a párválasztási szempont,de tudtommal azóta jó pár ezer év eltelt.Szóval fejezzétek be a rinyálást és felejtsétek el ezt a gagyi kifogást,mert szerintem aki akar talál párt,csak egy kis bátorság és szerencse kell hozzá(pedig nekem sincs barátnőm).
21/F
2012. nov. 24. 17:12
Jaj nagyon ki fogok kapni, de azért leírom: a párom nem dohányzik, nem iszik alkoholt, sőt utálja az alkoholistákat, soha nem játékgépezett, nincs tetkója és tisztelettel, szeretettel bánik velem. Ezzel együtt igazi férfi, talpraesett, magabiztos, intelligens, céltudatos és biztonságban érzem magam mellette. Pedig kb. olyan magas, mint én és nem kigyúrt, izomagyú alak. Ilyen kell nekünk, nőknek.
2012. nov. 24. 17:22
16os - Úgy tűnik, nem csak én vagyok ilyen szerencsés :D Szerencsére a páromra mindig támaszkodhatok; nem is jöttem volna össze vele, ha inna, cigizne, és egy bunkó paraszt lenne (nem szeretem az alkoholt, undorodom a cigitől, és nem hagyom, hogy egy pasi úgy bánjon velem mint egy tárggyal). Férfi, mert tisztelettel és egyenlő félként bánik velem, mert mindig számíthatok rá, ha problémám van meghallgatja, és nem egyszer állt ki másokért valami paraszttal szemben. Van egy rendes állása, nagylelkű, szerintem ilyen egy igazi férfi.
De sokszor az úgymond rendes srácok 2 ok miatt nem találnak lányt: csak a "dögös csajokat" veszik észre (ergo a normális lányok számukra túl szürkék, így nem adnak nekik esélyt), illetve a lányoknak vonzó ha a pasi kezdeményez, nem pedig azt várja, hogy a nők a lábai elé boruljanak önként és dalolva.
2012. nov. 24. 18:08
"Van egy rendes állása, nagylelkű" - szóval akkor van zseton, és szórja is.......
2012. nov. 24. 18:51
17-es. Egy okot kihagytál. Nem két ok van, hanem 3, mégpedig az, ha az illető ronda, mint pl. én. :)
2012. nov. 24. 19:08
szerintem egyáltalán nem menő amiket felsoroltál, csak max a 10-zen éves pipiknek, akik mozi filmeken nőttek fel. De ha egy nőnek van magához való esze, akkor rájönnek, hogy az élethez ezek a link alakok alkalmatlanok, csak elrontják az ember életét, ha ilyennel köti össze magát. Tényleg van benne valami persze hogy a nők a rosszfiúkra buknak, de ez egy nagy csapda, és kb 28 éves korban elmúlik. Aztán egyre vonzóbb dolog lesz a kitartóság, a megbízhatóság, a hűség, az intelligencia, a szakértelem, és főleg az életrevalóság. Nem életművészség, hanem életrevalóság. Pl tudjon vezetni egy vállalkozást, tudjon dötnéseket hozni, esetleg legyen tanult, valamilyen szakmában profi stb. Biztonság, hogy el tudja látni a családját. Ezek a típusok kicsit később érnek révbe, amikor elkezdenek rájuk bukni a nők. Amikor már saját egzisztenciád van, saját lakásod, vállalkozásod, autód, majd akkor ne félj dögleni fognak érted a csajok, a tetovált macsók meg ráncosan, remegő kézzel melegítőfelsőben isszák a vizezett pálinkát a talponállóban. szóval ennyit erről. kitartás.
2012. nov. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések: