Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi, akit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Van olyan férfi, akit egy szerelmes nő nem tud elcsábítani?

Figyelt kérdés

Nem kezdek általánosítani, elmondom, hogy mi van... Szóval van egy férfi, akit már évek óta szeretek, de 15 évvel idősebb nálam. Próbáltam magam érzelilmileg távoltartani tőle, de sajnos nem sikerült, és azt vettem észre, hogy nem is tudok mást szeretni rajta kívül. Múltkor történt egy halálközeli élményem (nem írom le, mert elég spéci, nehogy valaki megismerjen), és csak hozzá szóltak akkor a gondolataim, senki másra, csak rá gondoltam, és arra, hogy soha nem tettem érte semmit. Azóta ezen rágódom, és bár nagyon félek, hogy milyen problémáink lehetnek majd ebből, nem tudok mást találni, akit így tudnék szeretni. A helyzetet nehezíti, hogy volt tanár-diák kapcsolatról van szó, bár én már leérettségiztem, de akkor is, gondolom ezt sokan elítélnék. És ez a probléma.. sajnos tudom, hogy ha megkeresném és bevallanám neki az érzéseimet, kikosarazna, éppen ezek miatt, amiket felsoroltam. De akkor ha elküldene, hagyjam a dolgot? Vagy próbálkozzak utána is tovább? Van olyan férfi, akit nem érdekel, ha egy nő szereti? Vagy az elítélés miatt fél vele összejönni? Ti mit gondoltok? (Tudtommal nincs komoly kapcsolata, de ennek természeresen még utánajárok valahogy)

L/19 és F/34

2012. nov. 23. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van
2012. nov. 23. 21:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Első, köszi a választ. És az nem befolyásolja, hogy a nő tényleg szívből szereti? Vagy ez hidegen hagyja, ha Ő nem érez így?
2012. nov. 23. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:

sztem az nem akadály h a tanárod volt, attól még összejöhetnétek. és a korkülönbség, végülis ennyi még talán beleférhet.

hogy hogyan közöld ezt az illetővel, na az jó kérdés, erre nem tudok mit mondani...

UI: a halálközeli élmény egyébként érdekelne.

2012. nov. 23. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én attól félek, hogy ezt nem lehet jól közölni, mert nem hiszem, hogy Ő akár csak hasonlót is érezne irántam. Rendőrségi ügy is lett belőle, szóval nem merem itt a nyilvánosság előtt leírni, ha van itt ismerősöm, simán kitalálja, miről van szó. A lényeg, hogy elég sok mindenben elgondolkodtatott. Úgy érzem, tényleg csak Ő kell nekem a boldogságomhoz, ez már nem csak fellángolás.
2012. nov. 23. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogyha ez a fickó is annyira odalenne érted, már rég megkeresett volna.
2012. nov. 23. 21:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem is ez a kérdés, tudom, hogy nincs oda értem, igazából tényleg mindig próbáltam távol lenni tőle, azt gondolom, hogy annyira nem is ismer. Azt szeretném megtudni, hogy ennek ellenére van-e esély, hogy megváltozzanak az érzései?
2012. nov. 23. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
igen, van esély, de ahhoz az kéne h legalább néha összefussatok, találkozzatok személyesen is, akkor mosolyogj rá, legyél vele kedves, kérdezgesd h hogy van, meg ilyesmi.
2012. nov. 23. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Van, én!
2012. nov. 23. 21:59
 9/11 omba ***** válasza:
100%

Majdnem olyan ez, mintha hosszú, érzelmes levelekkel bombáználak, hogy én mennyire szeretlek....

Mit szólnál?

2012. nov. 23. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tanárod volt, akkor bőven elég ideje lett volna arra, hogy benne is kialakuljon a vonzalom. Érettségi után pedig megkeresett volna. Én túllépnék ezen az ügyön a helyedben, ebből nem lesz semmi. A pasi pedig nem egy korodbeli kamaszgyerek, hogy ennyit totojázzon, ha megtetszik neki valaki. Még egyszer mondom: ha egy pasira mélyebb benyomást tettél, akkor megtalál.
2012. nov. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!