Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, létezik olyan, hogy tetszik a férfi, jól elvagytok vele, sokat beszélgettek, de mégsem szerettek bele?

Figyelt kérdés
Már barátság szintű a kapcsolat, annyi mindent elmondatok egymásnak.
2012. nov. 23. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem létezik!Az egyik fél úgy is mindig többet akar így viszont már nem lehet barátságról beszélni!
2012. nov. 23. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, barát zóna.
2012. nov. 23. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, létezik.

Van egy barátom, akivel minden félét megbeszélünk, de nem járnánk. Sokat segítünk egymásnak nő/pasiügyekben. Tök jó, hogy pasi szemszögből tudom látni, hogy mit miért csinál 1-1 srác.

így több, mint 1 év elteltével még nem akartunk egymástól többet. Remélem ez így is marad :)

25L

2012. nov. 23. 11:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, ha nem tetszik a srác, azt megértem. De én arra vagyok kíváncsi, ha alapból tetszik külsőleg is.
2012. nov. 23. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen,sok ilyen van.Hiába a jó külső,ha tudom a belső miatt nem jönnék össze vele,egyszerüen ugysem jönnénk ki kapcsolat szintjén.Tehát nem is tudnék belezúgni.
2012. nov. 23. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy lánynak eléggé tetszik külsőre egy fiú, akkor összejön vele.
2012. nov. 23. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Úgy tudnám jellemezni az ilyen kapcsolatot, hogy kb. olyan érzéseim vannak ilyenkor a másikkal kapcsolatban, mintha egy tesó, vagy unokatesó lenne. Nincs testi vonzalom, nincs szenvedély, nincs az az érzés, hogy vele tudnám leélni az életem, hogy lelkileg kiegészítene engem. Szóval egy kedves, de langyos kapcsolat.
2012. nov. 23. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:

2 olyan barátom is van, akiért döglenek a csajok. Az egyik edző társam. Sokat segít nekem, ad külön leckéket, hogy gyorsabban fejlődjek. Én látom az ő vonzerejét, de valamiért úgy nem fog meg. Olyan mint egy kirakat baba. Szép szép, de nem az igazi.

A másik barátom... ő középiskola óta a barátom. 14 évesen egy lúzer volt. Én voltam talán az egyetlen OFFline barátja. Aztán ahogy kikeveredett a pubertás korból úgy egy szívdöglesztő pasi lett belőle.

Hát nem tudom, hogy mennyire játszik bele az is, hogy ismertem kevesebbé szépnek is, de nekem megmaradt barátnak. Én azt a kisfiút látom benne, aki sírt, mert a fiúk nem akartak vele focizni. Akit levegőnek néztek. És akinek akkora szíve volt. Szeretem benne, hogy ő akkor is felállt és próbált emelt fővel tovább menni, hogy mindig kedvesen mosolygott, még az után is, hogy csúnyán bántak vele. Én ezeket láttam. És szeretem is érte.

De mikor elém állt, hogy járjunk... akkor nem tudtam neki igent mondani.

Szóval igen, van olyan eset is, amikor látom, hogy valaki vonzó, de valamiért engem nem mozgat meg. Akkor sem, ha a személyiségével sincs gond.

23/L

2012. nov. 23. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan barátom van (párom legjobb barátjáról van szó), akiről azt mondom, igen, nagyon helyes pasi, de nem vonzódom hozzá testileg. Mivel lakótársunk is, elég sokat beszélgetünk, akár mélyebb témákról is, jól elvagyunk.
2012. nov. 23. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
11:19 vagyok. Külsőre is jól néz ki a srác, mégsem szerettem belé :)
2012. nov. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!