Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik olyan, hogy tetszik a férfi, jól elvagytok vele, sokat beszélgettek, de mégsem szerettek bele?
Igen, létezik.
Van egy barátom, akivel minden félét megbeszélünk, de nem járnánk. Sokat segítünk egymásnak nő/pasiügyekben. Tök jó, hogy pasi szemszögből tudom látni, hogy mit miért csinál 1-1 srác.
így több, mint 1 év elteltével még nem akartunk egymástól többet. Remélem ez így is marad :)
25L
2 olyan barátom is van, akiért döglenek a csajok. Az egyik edző társam. Sokat segít nekem, ad külön leckéket, hogy gyorsabban fejlődjek. Én látom az ő vonzerejét, de valamiért úgy nem fog meg. Olyan mint egy kirakat baba. Szép szép, de nem az igazi.
A másik barátom... ő középiskola óta a barátom. 14 évesen egy lúzer volt. Én voltam talán az egyetlen OFFline barátja. Aztán ahogy kikeveredett a pubertás korból úgy egy szívdöglesztő pasi lett belőle.
Hát nem tudom, hogy mennyire játszik bele az is, hogy ismertem kevesebbé szépnek is, de nekem megmaradt barátnak. Én azt a kisfiút látom benne, aki sírt, mert a fiúk nem akartak vele focizni. Akit levegőnek néztek. És akinek akkora szíve volt. Szeretem benne, hogy ő akkor is felállt és próbált emelt fővel tovább menni, hogy mindig kedvesen mosolygott, még az után is, hogy csúnyán bántak vele. Én ezeket láttam. És szeretem is érte.
De mikor elém állt, hogy járjunk... akkor nem tudtam neki igent mondani.
Szóval igen, van olyan eset is, amikor látom, hogy valaki vonzó, de valamiért engem nem mozgat meg. Akkor sem, ha a személyiségével sincs gond.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!