Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb lány tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány tényleg nem tud sütni, főzni (pl. palacsintát) és csak arra van eszük, hogy szerezzenek egy jómódú, jóképű pasit aki eltartja őket és ők lazsálhatnak?

Figyelt kérdés

Persze tudom az itt lévő lányok mások, ők nem szeretik a helyes, jómódú pasikat, nem akarják, hogy más süssön, főzzön helyettük, nem kell nekik saját házvezetőnő, saját szakácsnő stb bla-bla bla. Akkor meg?

http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws

2012. nov. 24. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Senki sem rabszolga se a nő se férfi, CSAK is akkor ha hagyják magukat alárendelni a másikkal szemben, ha hagyják, hogy rabszolgává tegyék!
2012. nov. 24. 13:39
 52/61 anonim ***** válasza:
Minden választás kérdése. Ha te eddig csak a hülye csajokkal foglalkoztál, és hagytad magad nekik,hogy kihasználjanak, akkor saját magad tehetsz erről senki más! És nem kéne általánosítani, mert nem minden nő ilyen, hogy ennyire kihasználja a pasiját. Aki meg hagyja is magát, az az ő döntése, senki másé. De akkor ne a másikra mutogass ujjal, és ne vegyél mindenkit egy kalap alá, hogy ő rontotta el az életed. A hasonló pasiknak nem hogy önbizalmuk nincsen, de önismeretük se nagyon! Mert ha ismernék a saját értékeiket ,tisztában lennének dolgokkal akkor nem hagynák magukat kihasználni. És nem kezdenének el általánosítani, hogy akkor minden nő rib&@nc ezentúl és mindegyik csak kihasználja a férfiakat. Fel kéne ébredni végre, és magadba nézni kedves kérdező. Nem általánosítani, és nem a másikat hibáztatni mindenért folyamatosan.
2012. nov. 24. 13:45
 53/61 anonim ***** válasza:

A másik végletről ,hogy a férfiak is kihasználják, átverik, megalázzák a nőket Erről valamiért mindig elfeledkeznek beszélgetni... mert igen, ez is ugyanolyan létező dolog mint az, hogy a nők nézik szamárnak a pasikat!

De ha te ezeket látod csak, a rossz dolgokat, ne is várj változást magadtól és mástól sem,Ha csak a rosszra áll be az agyad.

2012. nov. 24. 13:48
 54/61 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokat szoktam főzni, és házias vagyok, de örülnék, ha meglepne a másik nem a főztjével. Szóval ez azért elég erős túlzás. 22/L
2012. nov. 24. 13:52
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy minek tetted fel ezt a kérdést??? Ha azt mondjuk, hogy igen, nem szoktunk főzni se takarítani mert lusták vagyunk és inkább felszedünk egy pénzes pasit, akkor is lepontozol, ha meg azt mondjuk hogy szoktunk főzni, akkor meg azért. Kicsit elmeháborodott vagy Kedves Kérdező! :-) Szerintem mindkét nemnél van ilyen. Vannak pasik akik semmit nem csinálnak, a nő meg 5felé szakad, háztartás, gyerek, munka...De van olyan nő is aki nem csinál semmit, a pasi meg főz, dolgozik stb... Úgy látszik az ellentétek tényleg vonzzák egymást, de azért mert Te ilyeneket fogtál ki, nem kéne a normális nőket fikázni. Szerintem olyan nő még nem született aki meg tudna neked felelni. Ezért csak sajnálni tudlak.
2012. nov. 24. 14:02
 56/61 anonim ***** válasza:
93%

Hülye vagy, Kérdező!

Felteszel egy kérdést, de valójában nem a véleményre vagy kíváncsi, hanem azt szeretnéd, ha mindenki megerősítene a téveszméidben, amivel igazolni tudod a saját sikertelenséged.

Pontozz le nyugodtan, de csak elmondom már, hogy érezd, talán tényleg mégis veled van a gond, nem velünk.

A párom nem jómódú, hanem munkanélküli és már akkor is az volt, mikor összejöttünk. Főzni és sütni is tudok, sőt gyakran meglepem őt valamilyen sütivel, mert édesszájú, és nem várom el hogy állandóan rendeljen nekünk.

Sőt, hogy többet mondjak, én még fát vágni, kertészkedni, barkácsolni is szoktam 50 kilós lány létemre, ugyanis édesapa híján otthon mindig meg kellett csinálnom ezeket...

Plusz: a médiában dolgozom. Elárulom, az ilyen "felmérésekben" kifejezetten arra mennek, hogy a megkérdezettekből kiválasszák azokat, akik nem tudják megcsinálni az aktuálisan felmért dolgot, ugyanis abból van nagyobb nézettség, amire fanyalogni lehet. Tehát, itt is azokat vágták be, akik nem tudnak palacsintát csinálni. De ez a felháborodás már azért is vicces, mert nem értem: miért kellene egy nőnek 1000 féle receptet fejből tudni, főleg, ha nem gyakran csinálja? ÉN se tudnám elmondani hirtelen, mi kell a chilisbabhoz, pedig az sem sok hozzávalós, csak épp félévente egyszer csinálom.

2012. nov. 24. 15:22
 57/61 anonim ***** válasza:
95%
Ádám oldalbordájából lettünk?!Akkor mi van az azt jelenti,h a nők senkik....?Csak úgy megjegyezném,h NÉLKÜLÜNK ÚGY EL LENNÉTEK VESZVE,MINT ROZI NÉNI KUKUTYINBAN!! Szóval fogd be kedves kérdező aztán,majd ha szülsz te is gyereket, fenntartasz egy családot,mellette dolgozol stb. majd akkor pampogj!!!!
2012. nov. 24. 15:37
 58/61 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Könyörgöm, indokold már meg, miért pontozod le azokat, akik tudnak főzni! Kíváncsi vagyok, hogy ha az a bajod, hogy a nők nem főznek, akkor mi a rák bajod van azokkal, akik igen. F*ck logic.
2012. nov. 24. 16:31
 59/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha már Ádámnál tartunk, úgy tudom, hogy Isten megteremtette a férfit, majd rájött, hogy tud jobbat is csinálni, hát megtette. S lám Itt vagyunk, Nők!
2012. nov. 24. 18:45
 60/61 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,ha szerinted a nő Ádám oldalbordájából lett teremtve még biztos nem hallottál Lilith-ről (inkább a zisdó mitológiában keresd de a google is segít)sokat tanulhaszt belőle :P
2012. nov. 24. 19:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!