Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány tényleg nem tud sütni, főzni (pl. palacsintát) és csak arra van eszük, hogy szerezzenek egy jómódú, jóképű pasit aki eltartja őket és ők lazsálhatnak?
Persze tudom az itt lévő lányok mások, ők nem szeretik a helyes, jómódú pasikat, nem akarják, hogy más süssön, főzzön helyettük, nem kell nekik saját házvezetőnő, saját szakácsnő stb bla-bla bla. Akkor meg?
http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws
A másik végletről ,hogy a férfiak is kihasználják, átverik, megalázzák a nőket Erről valamiért mindig elfeledkeznek beszélgetni... mert igen, ez is ugyanolyan létező dolog mint az, hogy a nők nézik szamárnak a pasikat!
De ha te ezeket látod csak, a rossz dolgokat, ne is várj változást magadtól és mástól sem,Ha csak a rosszra áll be az agyad.
Hülye vagy, Kérdező!
Felteszel egy kérdést, de valójában nem a véleményre vagy kíváncsi, hanem azt szeretnéd, ha mindenki megerősítene a téveszméidben, amivel igazolni tudod a saját sikertelenséged.
Pontozz le nyugodtan, de csak elmondom már, hogy érezd, talán tényleg mégis veled van a gond, nem velünk.
A párom nem jómódú, hanem munkanélküli és már akkor is az volt, mikor összejöttünk. Főzni és sütni is tudok, sőt gyakran meglepem őt valamilyen sütivel, mert édesszájú, és nem várom el hogy állandóan rendeljen nekünk.
Sőt, hogy többet mondjak, én még fát vágni, kertészkedni, barkácsolni is szoktam 50 kilós lány létemre, ugyanis édesapa híján otthon mindig meg kellett csinálnom ezeket...
Plusz: a médiában dolgozom. Elárulom, az ilyen "felmérésekben" kifejezetten arra mennek, hogy a megkérdezettekből kiválasszák azokat, akik nem tudják megcsinálni az aktuálisan felmért dolgot, ugyanis abból van nagyobb nézettség, amire fanyalogni lehet. Tehát, itt is azokat vágták be, akik nem tudnak palacsintát csinálni. De ez a felháborodás már azért is vicces, mert nem értem: miért kellene egy nőnek 1000 féle receptet fejből tudni, főleg, ha nem gyakran csinálja? ÉN se tudnám elmondani hirtelen, mi kell a chilisbabhoz, pedig az sem sok hozzávalós, csak épp félévente egyszer csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!