Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány tényleg nem tud sütni, főzni (pl. palacsintát) és csak arra van eszük, hogy szerezzenek egy jómódú, jóképű pasit aki eltartja őket és ők lazsálhatnak?
Persze tudom az itt lévő lányok mások, ők nem szeretik a helyes, jómódú pasikat, nem akarják, hogy más süssön, főzzön helyettük, nem kell nekik saját házvezetőnő, saját szakácsnő stb bla-bla bla. Akkor meg?
http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws
Kérdező: neked súlyos gondjaid vannak az önértékeléseddel, és más hasonló problémáiddal. Menj el pszichológushoz.
Én ezt ajánlom.
Mert téged nem csak az zavar, ha egy nő nem tud főzni.
Egyébként sem vagyunk már a rabszolga(háziasszony) korszakban. Meg lehet tanulni neked is főzni, sütni. Ha annyira éhes vagy, ne várd majd el,hogy mindig rád fognak főzögetni-.-" Mert az csak egy szolgalelkű tűrné el. Keress ilyet magadnak, aki minden egyes kívánságod teljesíteni fogja, bár elmondom ez nehéz lesz.
Senki sem szereti ha szamárnak nézik.
A Kérdező, ha férfi, még sosem volt nője és nem is lesz. Ezt oda vezeti vissza, hogy a nők nem tudnak már főzni, és gazdag pasi kell, aki étterembe hordja.
Ha nő, akkor meg senkinek sem kell, mert csak a főzéshez ért, ami már nem akkora nagy szám önmagában.
Hát a kérdésre hirtelen felkaptam az agyvizemet, mert már megint a lányokat bántják azok a hü lye fiúk!
Megnéztem a videót, és bocsi minden hü lyének mondott fiútól. Ez borzadály! Állandóan az egészséges ételekről papol mindenki, és kiderül, hogy gépi kajákat sem tudják elkészíteni. Mindenki az anyukájára és a menzára hajaz?
Most egy kicsit fényezem magam!
Most volt az anyu szülinapja és én főztem.
A Menü:
Nyakleves, pulyka nyakból és csirkeaprólékból jó sok zöldséggel, cérnamatélttel.
Rántott palacsinta: Előbb egy svéd gombát készítettem paradicsom Pici vöröshagyma fűszerek keverékéből.
Aztán palacsinta 1 kiló liszt, 2 tojás sárgája, tej, majd egy csipet só és egy kanál cukor és bubuis ásványvíz.
Kever és a tojásfehérje habját belekeverem, majd sütés három palacsintasütővel, mert sietni kell. Nem ragad, mert kerámia sütővel sütöm. A tésztába egy kanál olaj.
84 db lett.
veszem a palit, és ráfektetek egy gépsonkát, majd egy kevés svéd gombával megtöltöm. Feltekerem, és a széleit beletömködöm. Ezután panírozom. liszt, tojás, prézli.
Kirántom! Aki kívánta, házilag eltett eltett céklát ehetett mellé.
A maradék paliból Gundel palacsinta készült.
A töltelék darált dió, a fele csak késsel aprított, hogy jól lehessen rágni, mert akkor érezni a jó ízt, ha rágják, és nem be habzsolva nyelik. a töltelék: Dió, cukor, tejszín, vanília, és egy kis rum. Kever, tölt és kétszer összehajt.
Csokiöntet: két tábla keserű csoki, vanília, kakaópor, rum.
Vízgőzön megolvasztva majd leöntve a tányérra tett két darab palacsintát. Kívánság szerint egy kis felvert tejszínhab a tetejére.
A kaja után a gyerekek eltett szörpből ital a felnőttek szekszárdi cabernet, vörösbor, vagy kívánság szerint víz, vagy üdítő.
Mindezt isten bizony egyedül, 19 évesen készítettem el, mint egyetemista lány.
A filmben szerintem összeszedték, vagy összevágták azokat, akik bénáznak a konyhában. Nem szabad általánosítani, mert az mindig félre visz. Azért még azt hozzáteszem, hogy az egyik fiú unokatestvérem volt a kuktám, aki szintén 18 éves.
"A kérdező kommentje:
Majdnem mindnek ment a negatív aki fényezte magát, hogy ő mindenttudó szalontüdő."
Látom, én is le lettem pontozva... nem, mintha nagyon zavarna... de nem értem, miért probléma az, hogy 39 évesen, 19 év házasság után kiismerem magam a konyhában, és bár galantint, meg hasonlókat nem csináltam még, még a normál ételekkel gond nélkül elboldogulok...?
Illetve arra is odafigyelek, hogy a lányom az alapokkal tisztában legyen? Mert tény, ha karriert akar majd építeni, annak nem része, hogy full mindentudó háziasszony legyen... d nem is akarom, hogy tehetetlenül álljon, ha egyszer a barátja/férje szeretne pár palacsintát...
11-es voltam...
Én nem állok értetlenül a konyhában, ez tény. De őszintén, nem szeretem, ha lesz gyerekem, neki biztosan örömmel főzök majd.
Mellesleg, igen, inkább beindítom a karrierem, mint, hogy tudjak főzni, csak ne legyen miből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!