Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb lány tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány tényleg nem tud sütni, főzni (pl. palacsintát) és csak arra van eszük, hogy szerezzenek egy jómódú, jóképű pasit aki eltartja őket és ők lazsálhatnak?

Figyelt kérdés

Persze tudom az itt lévő lányok mások, ők nem szeretik a helyes, jómódú pasikat, nem akarják, hogy más süssön, főzzön helyettük, nem kell nekik saját házvezetőnő, saját szakácsnő stb bla-bla bla. Akkor meg?

http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws

2012. nov. 24. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
91%
"Majdnem mindnek ment a negatív aki fényezte magát..." - írtad valahol, kedves kérdező és valóban, aki azt írta, hogy ő tud főzni, vagy hogy vannak olyan lányok, akik tudnak, le van pontozva, mint a pinty. :D Ne haragudj, de ilyen kérdésre milyen válasz lenne neked a hasznos, ha nem az őszinte? Hazudjuk azt, hogy "Áh, neeeeem, olyan nő, lány még nem született erre a világra, aki főzni tudna, pláne sütni! Ugyan! Itt mindenki szakácsnőt, szobalányt, takarítónőt tart és milliárdos párja van!", akkor megnyugszol? :D
2012. nov. 24. 12:27
 42/61 anonim ***** válasza:
0%
#38 Itt sok válaszból az derül ki, h egyszerűen büdös a főzés az illető hölgynek, h képzeli a férfi, h ilyet elvár tőle. Nem azt várják a párjuktól, h segítsen nekik, hanem h ő csináljon meg mindent egyedül. Ez már a ló túloldala.
2012. nov. 24. 12:32
 43/61 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy igen, miért is vannak lepontozva az "önfényező" válaszolók? Most akkor az is baj, ha nem tud főzni, mert akkor lusta, meg az is baj, ha tud, mert... nem értem, hogy miért :DDD
2012. nov. 24. 12:42
 44/61 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy vége a világnak, hgy a nő rabszolga. Én sem akarom rabszolgává tenni a nőt, de lehet jobb volt akkor. Most már azt látom, hogy a pasi a rabszolga. Dolgozik egész nap kevés pénzért, a csaj meg alig és ha hazaér akkor hulla fáradtan még vigye el étterembe a csajt vacsizni, utána meg jól tömje is meg a csajt mint a libát. Aztán hétvégén barkácsolja, építs lakást, vegyél majd új autót egyedül, ő meg majd beleül és ha neked nem tetszik, akkor kiböki, hogy kérem szépen egyenjogúság van, ha nem tetszik, akkor le is út fel is út. Ja és ez a dolog vagyis még hab a tortán, hogy ez csak a jóképűkre vonatkozik, hogy így zsigerelik ki a mosatni csajok a pasikat. A rondának nem lesz esélye sem, hogy megtudja, hogy tud e a csaj főzni, mert egyedül hal meg és saját magának kellesz főznie. Nincs egyenjogúság, a nők mára egyenjogúbbak. Most már eljutottunk oda, hogy egy oldalborda szabja meg az életünket. Vagyis ugye egy nő Ádám oldalbordájából lett teremtve.
2012. nov. 24. 12:50
 45/61 anonim ***** válasza:
84%

Te először is békülj ki önmagaddal, Kérdező!

Ezután könnyebb lesz a világ "gondjaival" is megbírkóznod.

Tény, hogy nem egyszerű a mai világban, de a nők ugyanarra törekednek, amire a férfiak, a jobb életszínvonalra.

Fel kell venni a világgal a ritmust és nem bennrekedni a múltban, mert csak ezek az emberek nem boldogulnak. Ezt be kell látnod!

2012. nov. 24. 12:53
 46/61 anonim ***** válasza:
93%
Téged megbántott a barátnőd vagy volt egy csaj aki elbánt veled,ez táplálja ezt a "nő utálatot"? Ja,és 24 vagyok,de dolizok,nem is keveset(ápolónő vagyok)+ MINDEN NAP főzök,hetente többször sütök(és nem palacsintát) és rend van nálam és tisztaság.És gondolom ezért most utálni fogsz...:))
2012. nov. 24. 12:58
 47/61 anonim ***** válasza:
én miért is lettem lepontozva? Nem fb-zik a legtöbb lány? Rosszul tudom? Ne már verjük át magunkat, fa@szom.
2012. nov. 24. 13:01
 48/61 anonim ***** válasza:
87%

"Az a baj, hogy vége a világnak, hgy a nő rabszolga. Én sem akarom rabszolgává tenni a nőt, de lehet jobb volt akkor."

ezt a témát beszéld meg édesanyáddal.....

Különben meg, a férfi rabszolga? Ha nem tetszik, akkor ne csajozz, aztán kész... Ha ennyire utálod a nőket, akkor legyél meleg vagy élj egyedül.

2012. nov. 24. 13:05
 49/61 anonim ***** válasza:
93%

Eddig két válasz írtam neked, vállalva, hogy lepontozol, pedig elmondtam, hogy tudok palacsintát is sütni.

Most bizton megkapom a harmadik lepontozást is, de vállalom!

Eddig próbáltam elmondani, hogy vannak ilyen, meg olyan lányok. Közülük válassz olyant, aki megfelel az ízlésednek,

és a mentalitásodnak, viszont hagyd békén azokat, akik nem tudnak főzni, mert nemik más az érték, másképpen képzelik el az életüket. Most, hogy olvastam több kommentedet, az én értékrendem szerint csak sajnálni tudlak. Nem sűrűn fogsz olyan lánnyal találkozni, aki neked megfelelne. ha csak nem értelmi fogyatékos. Úgy látom, neked csak ezek lennének megfelelő partnerek. Ne haragudj a nyers válaszért, de nem sikerült magamba tartani. Érdemes lenne átgondolni saját magad, és a világ kapcsolatát.

Lehet, hogy csodákra jönnél rá? Ha nem, hát kérd szakember véleményét. Ne fáradj a lepontozással, a válaszokból kiderül, hogy többen megteszik ezt helyetted.

2012. nov. 24. 13:13
 50/61 anonim ***** válasza:
82%

nyilván le leszek pontozva, úgyse hinné el itt sok ember, de képzeldd tudok rendesen sütni-főzni, nem csak egyszerűbbeket hanem szinte bármit, az Európa-i és Ázsia-konyhából is kemence, raclette, fondue, wok meg sok más is. És képzeld semmi köze hozzá a végzettségemnek ami felsőfokú (nem dicsekvés, rengeteg értéktelen diplomát adnak mostanság) és nem szorulok rá hogy eltartsanak, nem is vállalnám. Nincs bajom az otthoni munkákkal ahhoz kérek segítséget amit nem tudok megcsinálni. És most jön a slussz poén a pasim nem pénzes és még csak nem is kifejezetten jóképű mégis szeretem.

Persze ez csak egy a sok közül, de van ilyen is. Te meg jobban tennéd ha nem vennél mindenkit egy kalap alá mert túl béna voltál ahhoz hogy megfelelő lányoknál próbálkozz.

2012. nov. 24. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!