Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok a pasik akik mindig itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik akik mindig itt sírnak h nincs bnőjük pedig nagyon szeretnék és kényeztetnék meg minden, nem gondolnak bele h ez nem is önzetlenség?

Figyelt kérdés
Hogy a saját érdekük miatt szeretgetnék és puszilgatnák meg ölelgetnék, csak hogy nekik jó legyen.
2012. nov. 22. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ilyen önzó, szeretgetős srác vagyok, na, de nekem nem kell olyan lány, aki nem igényli a szeretgetést, annak mi értelme lenne?! Olyan lányt keresek, aki vágyik a szeretetre, aki el van hanyagolva és én majd megadom neki a szeretet. Ennyi. Persze ezt én sosem vallom be, ha ismerkedem lányokkal, mert akkor mind elfutna messzire. :D

Szóval én nem úgy csajozok, hogy ezt a szeretgetős lényem kiordítom a lányoknak. Inkább megmutatom majd idővel, ha megérdemli. :)

2012. nov. 23. 00:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó Én is így szoktam :)
2012. nov. 23. 00:22
 13/17 Shai-Hulud ***** válasza:
Hát igen, a szerelem az ilyen önző dolog. Azért szeretgetem, ölelgetem, puszilgatom, mert az jó nekem. :-DD
2012. nov. 23. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:

"én majd megadom neki a szeretet"

Automata tárgyeset?! :D

2012. nov. 23. 00:29
 15/17 anonim ***** válasza:

- elgondolkodtam, mar ezen, de én egy olyan lány szeretnek aki szinten akar engem , hogy neki is jó legyen .... ilyen szempontból úgy jön ki hogy mind kap valamit ... természetesen itt nem anyagi dogokra gondolok... ( szerintem ez a legfontosabb)

- nem várom el, hogy csak kapjak és én semmit ne adjak egy párkapcsolatban.... de könnyű kimondani ezt a klasszikus ideális igazságot

- a valóság ha rá se bacnak, hogy talán közeledni próbálok és állandóan csak barátnak kellek , amennyiben meg jobban kinyilvánítom, hogy én többet szeretnék és nem adom fel azonnal akkor rámenősnek vagy teljesen hülyének tartanak mert nem fogóm fel , hogy nem...

- nos ezen körülmények között : " MI A FRÁSZKARIKÁT" csináljanak ?

- 24f vagyok, még nem volt barátnőm, de viszont azok közül kikkel megismerkedtem, jól jövök ki sajnos csak

barátkát.

- szerintem cseppetsem önzőek ezek az emberek, inkább csak szimplán csalódottak, esetleg csak ugy elegük van az eegszből

2012. nov. 23. 00:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Inkább abba nem gondolnak bele, h ez elriasztja a lányokat. Nekik az kell, h megalázzák, átverjék, semmibe vegyék, akár még meg is verjék őket.
2012. nov. 23. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha az ember nem lenne önző, akkor már rég meghaltunk volna, mert a kis megkeresett pénzünket elosztogatnánk a csövesek között.

Mindenki a saját életéért felelős!

2012. nov. 23. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!