Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik mindig itt sírnak h nincs bnőjük pedig nagyon szeretnék és kényeztetnék meg minden, nem gondolnak bele h ez nem is önzetlenség?
Igen, én is ilyen önzó, szeretgetős srác vagyok, na, de nekem nem kell olyan lány, aki nem igényli a szeretgetést, annak mi értelme lenne?! Olyan lányt keresek, aki vágyik a szeretetre, aki el van hanyagolva és én majd megadom neki a szeretet. Ennyi. Persze ezt én sosem vallom be, ha ismerkedem lányokkal, mert akkor mind elfutna messzire. :D
Szóval én nem úgy csajozok, hogy ezt a szeretgetős lényem kiordítom a lányoknak. Inkább megmutatom majd idővel, ha megérdemli. :)
"én majd megadom neki a szeretet"
Automata tárgyeset?! :D
- elgondolkodtam, mar ezen, de én egy olyan lány szeretnek aki szinten akar engem , hogy neki is jó legyen .... ilyen szempontból úgy jön ki hogy mind kap valamit ... természetesen itt nem anyagi dogokra gondolok... ( szerintem ez a legfontosabb)
- nem várom el, hogy csak kapjak és én semmit ne adjak egy párkapcsolatban.... de könnyű kimondani ezt a klasszikus ideális igazságot
- a valóság ha rá se bacnak, hogy talán közeledni próbálok és állandóan csak barátnak kellek , amennyiben meg jobban kinyilvánítom, hogy én többet szeretnék és nem adom fel azonnal akkor rámenősnek vagy teljesen hülyének tartanak mert nem fogóm fel , hogy nem...
- nos ezen körülmények között : " MI A FRÁSZKARIKÁT" csináljanak ?
- 24f vagyok, még nem volt barátnőm, de viszont azok közül kikkel megismerkedtem, jól jövök ki sajnos csak
barátkát.
- szerintem cseppetsem önzőek ezek az emberek, inkább csak szimplán csalódottak, esetleg csak ugy elegük van az eegszből
Ha az ember nem lenne önző, akkor már rég meghaltunk volna, mert a kis megkeresett pénzünket elosztogatnánk a csövesek között.
Mindenki a saját életéért felelős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!