Fiúk! Nektek mi a jobb? Ha ti kényeztetitek a lányt vagy ha titeket kényeztetnek?
megmasszírozod, meg amit az én párom szeret, ha turkálom a haját, főleg a tarkóját, átölelem, olyankor olyan kis aranyos és védtelen lesz. jaj akkor olyan édes :D
Visszatérve ugye masszírozás, puszilgatás nyakát, hasát, mellkasát, pénisz, orálozás, vagy kézimunka.
De az én értelmezésemben a kényeztetés olyanban is megnyilvánul, hogy amikor együtt fürdünk, megmosom a haját, hátát, leradírozom az arcát, utána meg betakargatom.
Mi a barátnőmmel a 69-es pózt kedveljük, az egyetlen hátránya az volt hogy mikor nagyon élvezte akkormajdnem leszabta...
(23/f)
lemaradt... Én pl az szeretem amikor a nyakamat és a nyakam és a vállam közti részt csókolgatja, harapdálja, én pedig ugyanezt teszem neki és szeretem látni, érezni hogy ezzel mennyire izgatom.
Szóval nekem az a legjobb érzés amikor a barátnőm ellazul és élvezi az együttlétet, az én részem nem is annyira lényeges.
(az előző posztoló)
én szeretem kényeztetni a barátnőmet, de ő is szokott engem.
Én is az adok-kapok mellett állok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!