Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a vége? Történt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a vége? Történt már veletek hasonló?

Figyelt kérdés
A pasimnak lett egy "rajongója". Elvileg nincs közöttük semmi, de "amúgy kedves lány". Munkahelyen egész nap együtt dolgoznak. Ha elég kitartó a lány, egy alapvetően hűséges pasi is beadja a derekát szerintetek?
2012. nov. 21. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Lehet akármilyen kitartó, ha a jelenlegi barátnőmmel jó a kapcsolatunk. Ha pedig el lehet csábítani, akkor az a kapcsolat annyit is ér...
2012. nov. 21. 18:35
 2/3 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Az én barátomnak is van egy rajongója, a történet annyiban más hogy azt a lányt nagyon régóta ismeri és többször megpróbáltak összejönni, de a lány személyisége annyira taszítottaa barátomat hogy 2 nap után menekült előle, ezért nem is jártak soha. De a lány ezt valamiért nem értette meg és továbbra is rajong érte. Én nem foglalkozom vele, mert megbízok a barátomban és tudom hogy engem szeret. Ami téged illet tényleg csak annyit lehet mondani hogy ha téged szeret nem fog elcsábulni, ha mégis akkor nem szeretet igazán és amúgy se lett volna jó vége a kapcsolatnak.
2012. nov. 21. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nemrég megtudtam,hogy a páromnak is akad rajongója a munkahelyén,és nem egy,ő mesélte.Természetesen nem örülök neki,és nem is esik túl jól,így nem féltékenykedve és aggodalmaskodva,de résen vagyok.Az óvatosság nem árt.Próbálok időnként burkoltan érdeklődni a hölgyek felől,mi a helyzet velük,ilyesmik.Közben meg próbálok megbízni a páromban,és arra gondolni,hogy nem véletlenül vagyok én a barátnője.Persze ettől még van bennem félsz,hogy esetleg egy gátlástalan és nyomulós nővel fut össze,s ez nem tölt el jó érzéssel,hiszen a mai világban szinte már semmi sem szent.Ezért óvatos vagyok,nyitva tartom a szemem.
2012. nov. 21. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!