Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veletek hasonló?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek hasonló? Szokott ilyennek jó vége lenni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A legjobb barátom által megismerkedtem egy sráccal aki szintén 18.Nem beszélgettünk sokat, alig tudok róla valamit de mégis valamilyen érdekes oknál fogva sokszor gondolok rá. Nem tetszik igazából a külseje( ezt azért mondom,mert kizárja hogy a helyességébe 'szerelmesedtem' volna belé, és ezért izgatna a dolog), és kicsit félénk is, abszolút eltér azoktól akik eddig érdekeltek. Van valakinek hasonló élménye? Hogyan végzödött? :)
2012. szept. 5. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer összjöttem egy szépséghibás krapekkal, Tivadar volt a neve, ma is ő a palim. Hasonlóképp kezdődött. Folyton rája gondoltam, aztán fel mertem hívni, felvette, elhívott randira, gyönyörű este volt, egész éjjel kvaterkáztunk. Olyan svunggal esett nekem a kocsi hátsó szepáréjában mint annak a rendje. :)
2012. szept. 5. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt hasonló! És beleszerettem. Most is itt ül mellettem.
2012. szept. 5. 21:55
 3/4 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Mikor először megláttam a srácot, nem tetszett különösebben, viszont a stílusa és a jó humora annyira megfogott, hogy teljesen beleszerettem. Egy ideig nem volt köztünk semmi sem (kb fél évig), aztán megkeresett, és találkozgattunk, de végül nem lett belőle semmi komoly, mert neki csak "arra" kellettem volna, így menekülőre fogtam a dolgot....
2012. szept. 5. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:) Kicsit mostmár bizakodóbb vagyok!

Első, hova valósi vagy, ha szabad kérdeznem?:) Nem kötekszek, csak kicsit furák számomra egyes szavak. :D

2012. szept. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!